- Makaleler
- 3
MIUI üzerinden geçmeye çalışıyorsun değil mi? Birde system bölümünü silmemelisin.Pixel recovery aynı işlemi yaptım ama Xiaomi yazısından kalıyor.![]()
MIUI üzerinden geçmeye çalışıyorsun değil mi? Birde system bölümünü silmemelisin.Pixel recovery aynı işlemi yaptım ama Xiaomi yazısından kalıyor.![]()
Evet oradan geçmeye çalışıyorum.MIUI üzerinden geçmeye çalışıyorsun değil mi? Birde system bölümünü silmemelisin.
Normal sürümünü dene Plus olmayan.
Peki hocam olsun da yeter artık miui den gına geldi.
Videoda adam system bölümünüde silmişti bir sorun olur mu?MIUI üzerinden geçmeye çalışıyorsun değil mi? Birde system bölümünü silmemelisin.
Ben temiz MIUI'dan system bölümünü silmeden yaptım.Peki hocam olsun da yeter artık miui den gına geldi.
Videoda adam system bölümünüde silmişti bir sorun olur mu?
Deniyorum yazıcağım.Ben temiz MIUI'dan system bölümünü silmeden yaptım.
data ve cache silincek sadece.
Alın TWRP ile deneyin.Deniyorum yazıcağım.
Kurdum ama hala yazıda kalıyor hocam.
Baştan miui kurup sonra bunu kuracağım kurdum evet ama hiç bir şekil giremiyorum.Alın TWRP ile deneyin.
Rehber: Begonia Recovery Project kurulumu
Not: Sadece Note 8 Pro cihazlar için geçerlidir! Başka hiçbir cihazda çalışmaz! Türkiye'de bu yazılım hakkında bilgi çok kısıtlı. Araştırılsa bile zor bulunur. Ama sizler için öğrendiğim tüm bilgileri buraya aktarıp yararlı bir rehber hazırlayacağım. Hadi başlayalım. Yazılımımız birkaç gün...www.technopat.net
@TırcıDerler kurabildiniz mi?
En son sürüm MIUI kurun. Android 11 istiyor bu.Baştan miui kurup sonra bunu kuracağım kurdum evet ama hiç bir şekil giremiyorum.
Tamamdır öyle yapacağım.