berk2222

Uzman
Dostlar merhaba, şu anda notebookta 1TB SSD var bunu çıkarıp PS5'e takacağım bunun yerine de 2 TB SSD takacağım.
Bütçe sıkıntımız yok. Windows falan da bu SSD de kurulacak.

Gen 4 destekliyor slot en iyisini önerirseniz teşekkürler.
Ben Samsung 990 Pro 2TB düşündüm ama kimileri notebooklarda ısındığını söylüyor.

Dostlar merhaba, şu anda notebookta 1TB SSD var bunu çıkarıp PS5'e takacağım bunun yerine de 2 TB SSD takacağım.
Bütçe sıkıntımız yok. Windows falan da bu SSD de kurulacak.

Gen 4 destekliyor slot en iyisini önerirseniz teşekkürler.
Ben Samsung 990 Pro 2TB düşündüm ama kimileri notebooklarda ısındığını söylüyor.
- Samsung 990 Pro 2TB: Yüksek performansıyla popüler bir seçimdir. Gen 4 PCIe desteği sunar ve hızlı okuma/yazma hızlarıyla dikkat çeker. Ancak, ısınma sorunları yaşanabilir. Eğer bu modeli seçerseniz, iyi bir soğutma çözümü düşündüğünüzden emin olun.

- WD Black SN850: Gen 4 uyumlu, yüksek hızlara sahip başka bir alternatif. Isınma sorunları genellikle daha minimal düzeydedir. Ayrıca, 5000 MB/sn okuma hızı sunar.

- Crucial P5 Plus: Daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak, Gen 4 desteği ve iyi performans sunar. Isınma problemi diğerlerine göre daha azdır. Performansı tatmin edicidir ve Windows kurulumu için uygundur.

- Sabrent Rocket 4 Plus: Çok iyi performans sunar ve Gen 4 destekler. Isı yönetimi konusunda iyi bir soğutmaiz çözümü ile kullanılabilir.

- ADATA XPG Gammix S70: Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir alternatif. Gen 4 uyumlu ve iyi bir ısıl yönetimi sunar.

Notlar:
  • Seçtiğiniz SSD'nin yeterli soğutma sağlandığından emin olun.
  • BIOS güncellemelerini kontrol etmek, uyumluluk sorunlarını azaltabilir.