Hayırlı olsun Yunus'cum.Çok faydalı inceleme hocam aklımı o kadar celdiniz ki hemen sipariş verdim.
Detaylar
Kim cevapladı?karahan96
Uzman
Geldiğinde deneyimlerinizi paylaşır mısınızÇok faydalı inceleme hocam aklımı o kadar celdiniz ki hemen sipariş verdim.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Elbette hocam sali veya çarşamba günü elime gelir.
Kulaklık elime geçti hocam 2-3 gün kullanayım öyle yorum yapayım. Lakin ihtiyacınız varsa 1200-1400 arası baya iyi kulaklık öneririm.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.Elbette hocam sali veya çarşamba günü elime gelir.
Kulaklık elime geçti hocam 2-3 gün kullanayım öyle yorum yapayım. Lakin ihtiyacınız varsa 1200-1400 arası baya iyi kulaklık öneririm.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Teşekkürler hocam sayenizde. Space One'i da siz aldırmıştiniz minnettariz.
Hocam elimde Anker Soundcore Note 3I var. 3. kere bozuldu sağ kulaklık şarj almıyor. Her seferinde sıfırını gönderiyorlar. Açıkçası bir daha uğraşasım yok. Cmf Buds'tan iyi midir? Deneyimlerime göre cmf Buds çok daha iyi fakat sormak istedim. Ona göre tekrar servise verir kullanırım belki.
- Makaleler
- 23
Bu iki urun arasinda CMF Buds daha duzgun bir model. CMF'in rakibi Anker P40i. O da 2.000 TL'nin ustunde. Cogu kisi CMF Buds'i daha cok begeniyor P40i'ye kiyasla. Hem de daha ucuz.Hocam elimde Anker Soundcore Note 3I var. 3. kere bozuldu sağ kulaklık şarj almıyor. Her seferinde sıfırını gönderiyorlar. Açıkçası bir daha uğraşasım yok. Cmf Buds'tan iyi midir? Deneyimlerime göre cmf Buds çok daha iyi fakat sormak istedim. Ona göre tekrar servise verir kullanırım belki.
Hiç uğraşmayacağım o zaman. Versem yine bozulacak 1 ayda. Teşekkürler.Hocam elimde Anker Soundcore Note 3I var. 3. kere bozuldu sağ kulaklık şarj almıyor. Her seferinde sıfırını gönderiyorlar. Açıkçası bir daha uğraşasım yok. Cmf Buds'tan iyi midir? Deneyimlerime göre cmf Buds çok daha iyi fakat sormak istedim. Ona göre tekrar servise verir kullanırım belki.
karahan96
Uzman
Füncel fiyatı 1700. Buds fe ile eşitlendi neredeyse. Ne oluyor bu fiyatlara anlamıyorum. Günlük yüzlerce lira değişiyor birden.Kulaklık elime geçti hocam 2-3 gün kullanayım öyle yorum yapayım. Lakin ihtiyacınız varsa 1200-1400 arası baya iyi kulaklık
Füncel fiyatı 1700. Buds FE ile eşitlendi neredeyse. Ne oluyor bu fiyatlara anlamıyorum. Günlük yüzlerce lira değişiyor birden.
Trendyol'da 1489 TL. N11 de 1500. kuponla beraber 1400 TL'ye düşüyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-