Son düzenleme:
Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan.

Hocam elimde Anker Soundcore Note 3I var. 3. kere bozuldu sağ kulaklık şarj almıyor. Her seferinde sıfırını gönderiyorlar. Açıkçası bir daha uğraşasım yok. Cmf Buds'tan iyi midir? Deneyimlerime göre cmf Buds çok daha iyi fakat sormak istedim. Ona göre tekrar servise verir kullanırım belki.

Hocam elimde Anker Soundcore Note 3I var. 3. kere bozuldu sağ kulaklık şarj almıyor. Her seferinde sıfırını gönderiyorlar. Açıkçası bir daha uğraşasım yok. Cmf Buds'tan iyi midir? Deneyimlerime göre cmf Buds çok daha iyi fakat sormak istedim. Ona göre tekrar servise verir kullanırım belki.
Bu iki urun arasinda CMF Buds daha duzgun bir model. CMF'in rakibi Anker P40i. O da 2.000 TL'nin ustunde. Cogu kisi CMF Buds'i daha cok begeniyor P40i'ye kiyasla. Hem de daha ucuz.

Hiç uğraşmayacağım o zaman. Versem yine bozulacak 1 ayda. Teşekkürler.