Nothing Ear ANC TWS alınır mı?

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Merak Ettiklerim
  2. 2 Model Farkı
Daha önce hiç TWS kulaklık kullanmadım, bunu tamamen müzik dinlemek için alacağım. ANC olayı acayip ilgimi çekiyor ama daha önce hiç deneyimlemediğim için nasıl çalıştığına dair pek bir fikrim yok açıkçası.
Tasarım olarak falan çok hoş duruyor ama kafama takılan birkaç soru var:

Merak Ettiklerim​

* ANC Mevzusu: Bu gürültü engelleme tam olarak nasıl çalışıyor? Bu kulaklığın performansı üzmez değil mi?
* Dışarı Ses Verme: Kulaklık dışarıya çok ses sızdırıyor mu? İzolasyon konusu ne durumda?

Model Farkı​

Şu iki linkteki ürünlerin farkı nedir, tamamen aynı modeller mi?

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-nothing-ear-fiyati,637373569.html

Şimdiden teşekkürler!

Merak Ettiklerim​

* ANC Mevzusu: Bu gürültü engelleme tam olarak nasıl çalışıyor? Bu kulaklığın performansı üzmez değil mi?
Dis sesleri engellemeye yarayan bir teknoloji. ANC icin daha iyi kulakliklar mevcut. ANC icin alinacak bir model degil.
* Dışarı Ses Verme: Kulaklık dışarıya çok ses sızdırıyor mu? İzolasyon konusu ne durumda?
İzolasyon konusunda iyi. Ben Ear (a) kullanirken yapisindan oturu sorun yasamadim. Sesi pek disari vermiyor ama ben dusuk volumde dinledigim icin ses vermiyor olabilir. Son ses acarsan disari ses verecektir.
Ustteki daha iyi. Alttaki sadece kulaktan hicbir sekilde dusmuyor ve yapisi sorun degilse daha konforlu. Fakat disariya dusuk seste bile ses veriyor ve ses aliyor. ANC yok. Seni dis dunyadan soyutlayamiyor.

Teşekkürler, izolasyon önemli benim için o konuda yeterli ise çok problem değil, ANC konusunda üzecek kadar kötü müdür? Gidip sırf onun için almak istemiyorum kulaklık ancak iyi olması mutlu eder açıkçası.

Rica ederim. ANC olarak 3 bin kusure satilan Galaxy Buds3 FE daha iyi. Fakat ses kalitesi Nothing'de daha basarili.

Rica ederim. ANC olarak 3 bin kusure satilan Galaxy Buds3 FE daha iyi. Fakat ses kalitesi Nothing'de daha basarili.

Zor seçim, sanırım nothing alacağım ses kalitesinden ötürü, en azından ANC var, bu aktif edilen bir şey mi yoksa otomatik olarak açık mı her zaman? Eğer aktif edilebilen bir şey ise ses performansını etkiliyor mu? Son olarak nothingin daha iyi ANC'ye sahip olan bir modeli var mı? Kusura bakmayın çok soru sordum

Aktif edip etmemek sana kalmış. Ancak bataryadan yiyor ANC. Yani normalde 7 saat gidecekse 6 saate düşüyor. Nothing X uygulamasını indirerek etkinleştirip kapatabilirsin. Kulaklığa basılı tutarakta ANC modları arasında geçiş sağlarsın. Ses performansını etkiliyor. Nothing için geçerli bu ama. Kullanıcılar ANC açıkken sesin daha güçlü olduğunu söylüyorlar. Bu var ama alınmaz. Kusura bakmalık bir durum yok. Ben kulaklıklar hakkında bilgi vermeyi seviyorum.

Teşekkür ederim. Pil ömrü konusunda sorun yaşatmaz açıkçası, sesin daha yüksek gelmesi açıkçası daha iyi benim için, tabii seslerin netliği azalabilir o ayrı konu. Artık gelince test ederim orasını. Aldıktan sonra yapmamı önerdiğiniz bir ayar vs var mı?

Rica ederim. Nothing X uygulamasını indirip kulaklığa zevkine göre EQ yap. Bu kulaklıktan maksimum verim almak istiyorsan önerim bu olur. Bass istiyorsan bassları artırabiliyorsun uygulamadan. Midleri ve tizleri de aynı şekilde. Kullanımı zevkli.

Samsung Galaxy Buds3 kullanıcısı olarak söylüyorum, eğer sesin yüksek olmasını seviyorsan alma. Çünkü neredeyse tüm Samsung ses ürünlerinin sesleri çok yüksek düzeyde değil. Memnun etmeyebilir.

Samsung Galaxy Buds3 kullanıcısı olarak söylüyorum, eğer sesin yüksek olmasını seviyorsan alma. Çünkü neredeyse tüm Samsung ses ürünlerinin sesleri çok yüksek düzeyde değil. Memnun etmeyebilir.

Çok çok yüksek olsun istemiyorum zaten, gelince bakarız orasına ya alayım bir. Teşekkürler bilgi için.

Ayar yapma konusunda pek iyi değilim açıkçası bass arttırırım biraz ama kesinlikle. Teşekkür ederim tekrardan, gitmeden alayım kulaklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…