Makaleler
23
Turkcell hattı olan Platinum üyelerine özel Turkcell Pasaj'da 1.000 TL indirim var. Aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsiniz.

Eğer Üniversite öğrencisiyseniz bi'Öğrenci'den YÖK belge kodunu girerek fiyatı 9.499 TL'ye düşürebiliyorsunuz.

Bu sayede telefonu vergi indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Bi'Öğrenci indirimiyle telefon 5.281 TL'ye gelirken Platinum ile 5.000 TL gibi bir fiyata geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam paranın gelmesi hemen olmuyor bu işlemlerde genellikle. İndirim pazartesi sabah 9'da bitiyor yazmış soru cevapta ÇiçekSepeti'nde.. Yerine koyabileceğim para da yok beklerken, alamam mâlesef yani. Zaten Platinum değil de öğrenci avantajından yararlanacaktım ama sağlık olsun.

M14 5G'den geçtim, güzel upgrade olur mu sizce?

Hocam paranın gelmesi hemen olmuyor bu işlemlerde genellikle. İndirim pazartesi sabah 9'da bitiyor yazmış soru cevapta ÇiçekSepeti'nde.. Yerine koyabileceğim para da yok beklerken, alamam mâlesef yani. Zaten Platinum değil de öğrenci avantajından yararlanacaktım ama sağlık olsun.

Olur. A36'dan daha iyi kamera olarak ornegin. :D

Upgrade iyi, fakat telefon sıkıntı.

Samsung A33'e göre nasıl bir telefon? Birazcık araştırdım ve güncelleme desteği sanırım kesildi veyahut kesilecekmiş. Kaç sene idare eder?
2026 Temmuz ayina kadar guvenlik guncellemesi alacak. A33'den gecilir bence. Amiral gemisi katili olarak satisa cikmisti zamaninda.

2026 Temmuz ayina kadar guvenlik guncellemesi alacak. A33'ten gecilir bence. Amiral gemisi katili olarak satisa cikmisti zamaninda.

Bu Samsung A33 kullanırken en sinir olduğum şey, telefonun Bluetooth ile bağlandıktan sonra kasmaya, yavaşlamaya başlaması. Sanırım bunlar işlemcisinden kaynaklanıyor. Müzik dinliyorum, ses cızırtı yapıyor ardı ardına. Bir süre sonra düzeliyor falan, garip. O yüzden sormuştum geçilir mi diye lakin güncelleme desteği sıkıntıya sokmaz umarım.