Bu sayede telefonu vergi indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Bi'Öğrenci indirimiyle telefon 5.281 TL'ye gelirken Platinum ile 5.000 TL gibi bir fiyata geliyor.
Hocam paranın gelmesi hemen olmuyor bu işlemlerde genellikle. İndirim pazartesi sabah 9'da bitiyor yazmış soru cevapta ÇiçekSepeti'nde.. Yerine koyabileceğim para da yok beklerken, alamam mâlesef yani. Zaten Platinum değil de öğrenci avantajından yararlanacaktım ama sağlık olsun.
Hocam paranın gelmesi hemen olmuyor bu işlemlerde genellikle. İndirim pazartesi sabah 9'da bitiyor yazmış soru cevapta ÇiçekSepeti'nde.. Yerine koyabileceğim para da yok beklerken, alamam mâlesef yani. Zaten Platinum değil de öğrenci avantajından yararlanacaktım ama sağlık olsun.
Bu Samsung A33 kullanırken en sinir olduğum şey, telefonun Bluetooth ile bağlandıktan sonra kasmaya, yavaşlamaya başlaması. Sanırım bunlar işlemcisinden kaynaklanıyor. Müzik dinliyorum, ses cızırtı yapıyor ardı ardına. Bir süre sonra düzeliyor falan, garip. O yüzden sormuştum geçilir mi diye lakin güncelleme desteği sıkıntıya sokmaz umarım.