• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Elektronik Nothing Phone (1) 8/128 Turkcell Platinum üyelerine 8.999 TL, üniversite öğrencilerine 9.499 TL

Olur. A36'dan daha iyi kamera olarak ornegin.
Derdim oyun ve emülasyon kabiliyeti aslında biraz. Qualcomm işlemciler iyi oluyor emülasyonda ve işlemci fiyatına göre domuz gibi kuvvetli bence. G99'lar var bu fiyata.
Upgrade iyi, fakat telefon sıkıntı.
Evet duydum birkaç kronik sorunu var mış, yeşil çizgi, birck(?) gibi gibi.. Ama yani sonuçta olacak diye bir kaide yok. Bu sorunların Hindistan tarafında sık yaşandığını duydum ve Türkiye'de de hiç denk gelmedim bi şikayete. Yani düşünmedim kronik arzıalarını alırken pek umursamadım yani. Fiyatı fena bir şey. Stock Android de cezbediyordu baya, aldım vallahi.

Arkadaşlar turkcell platinyum üyesi nasıl oluyoruz? Yakın zamanda zaten turkcell e geçecektim tahattütüm bittiği için.
Emin ol değmez. 2 katı ücret ödeyeceksin normal tarifenin. 1000 TL kupon kodu için düşünüyorsan bence düşünme. İlk araştırmayı yap senin için avantajlıysa seç bence. Şu an 50 GB normal tarife 400-500 TL arasında. Plat üyelikte 2-3 katı.

Bu dogru. Eger Platinum kullanan tanidik varsa ondan kodu almak daha mantikli.

Fiyat güzel EyVallah da... Bu Nothing'in ilk cihazı, sorunlardan bahsetmişler diğer arkadaşlar zaten.

Ama sorun çıktığında bu cihazın tamiri inanılmaz zor, ayrıca alanlara gelecek cihaz da 2022 üretim bir cihaz olacak, yani bilemiyorum.

@mr.esat illaki alacaksan CMF alaydın bari, onda sorun yaşanma ihtimali daha düşük.

Aslinda benim indirimi paylasma sebebim vergisiz telefon kapsamina girmesiydi. O sekilde 5.200 TL gibi bir fiyata geliyor.

Aslinda benim indirimi paylasma sebebim vergisiz telefon kapsamina girmesiydi. O sekilde 5.200 TL gibi bir fiyata geliyor.

İyi yapmışsın yine de kanka . Ama ben saldım artık vergisiz cihaz işini, özellikle de 2 yıl boyunca sadece tek hatla çalışma zorunluğu çok saçma... Vergi indirimi ile hat sahibinin aynı olması daha da saçma.

Bunun ne zaman biteceği belli mi, 2023 Kasım'dan beri kimse bir şey demiyor .

Hocam 400 ₺ indirim diyor, 9999₺ şuan, 9599'a gelecek, vergi indiriminde 9500 şartı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…