Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
İsterse nothing 1 her türlü daha iyi olsun, o riskleri almaya asla değmez. Hadi bilinen marka olsa tamam da, öyle bir markada değil Türkiye'de.
Cmf 1 al geç.
3 yıldır rafta bekleyen cihaz, sorun çıkarma ihtimali çok yüksek.
Bi' kullanıcının yorumuna göre ilk aldığında bile 7 saat ekran süresi vermiyormuş ve 2 yıllık kullanımın ardından alabildiği ekran süresi 3 - 3.5 saat...
Bi' kullanıcının yorumuna göre ilk aldığında bile 7 saat ekran süresi vermiyormuş ve 2 yıllık kullanımın ardından alabildiği ekran süresi 3 - 3.5 saat...
@MeReKGs67, sorun çıkmaz umarım. Ama sorunlar çıkarsa geçmiş olsun. Satamazsında tamiriyle uğraşırsın. Benim S22'ye denk ekran süresi verirse...
Neyse ya güle güle kullan. Sorunları olmasa hoş bir cihaz.
NP1'in malzeme kalitesi ve arka ışıklandırması beni benden aldı. Ayrıca NP1'in 2026 ortası gibi bitiyorsa güvenlik güncellemesi, Realme'nin de 2027 ortası gibi bitiyor çok bir fark yok o açıdan. Ben o premium hissini istiyorum riski olsa da
Cihaz elime geldi, felaket akıcı. Ilk testimde 95 şarjla 5-6 saat ekran süresi aldım. (1 saat COD oynadım ve uyurken de bekledi cihaz)
Pil optimize değil henüz.
Kamera süper, panel parlaklığından şikayetim yok. Arayüz süper. Tertemiz. Hissiyat felaket, titreşiki hele beni çok keyiflendiriyor. Klavyede yazı yazmak bile zevkli. Her yönüyle premium.
Cihaz elime geldi, felaket akıcı. Ilk testimde 95 şarjla 5-6 saat ekran süresi aldım. (1 saat COD oynadım ve uyurken de bekledi cihaz)
Kamera süper, panel parlaklığından şikayetim yok. Arayüz süper. Tertemiz. Hissiyat felaket, titreşiki hele beni çok keyiflendiriyor. Klavyede yazı yazmak bile zevkli. Her yönüyle premium.
Hayirli olsun. Guzel telefon. Acikcasi ben sorun yasayacagini sanmiyorum. Guzel gunlerde kullan.
@mr.esat, bu arada su an Nothing Ear (a) son bir yilin en dusuk fiyatina dusmus. N11 ile yeni hesap acarsan 500 TL kuponla 2.999 TL'ye geliyor. Tipleri su sekil.