Bu fiyata gayet iyi. Alana hayırlı olsun. Kulaklık hediyesi de var.
Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Havada kapın arkadaşlar. Bu kadar net diyorum. İşlemcisi Realme GT 2'ye çok yakın bir işlemci. Arayüz olarak da piyasada nothing en iyisi. Kulaklığada ChatGPT entegrasyonu geliyor. Kısaca bu fiyata bu telefon kaçmaz.
Rakibi olan Honor 90'dan da güçlü bir cihaz. Dediğiniz gibi bu fiyata rakibi yok.Havada kapın arkadaşlar. Bu kadar net diyorum. İşlemcisi Realme GT 2'ye çok yakın bir işlemci. Arayüz olarak da piyasada nothing en iyisi. Kulaklığada ChatGPT entegrasyonu geliyor. Kısaca bu fiyata bu telefon kaçmaz.
35gvm78
Üstün
Rakibi olan Honor 90'dan da güçlü bir cihaz. Dediğiniz gibi bu fiyata rakibi yok.
Kendi sitesinde 20k ye yakın bir fiyata satılıyor. Arkadaşlar telefon düşünen tanıdığınız varsa düşünmeden önerin. Distribütörü zaten Xiaomi'nin distribütörü evofone.
Bedava, bedava, bedava. Kapın. Kulaklıkla ağır bedava.
dr.dre
Deneyimli
Keşke S23 alacağıma böyle bir şey alsaymışım. Kalan 12K ile gider Xbox Series S alırdım. S23'e o kadar para verdik ee ne oldu? Tamamen boş beleş bir iş telefona fazla para vermek. En azından benim gibi telefonla pek işi olmayanlar için. Daha akıcı Reels izlemek için 27k verdim resmen.
S23'de Reelsler de taşma sorunu var mı?Keşke S23 alacağıma böyle bir şey alsaymışım. Kalan 12K ile gider Xbox Series S alırdım. S23'e o kadar para verdik ee ne oldu? Tamamen boş beleş bir iş telefona fazla para vermek. En azından benim gibi telefonla pek işi olmayanlar için. Daha akıcı Reels izlemek için 27k verdim resmen.
dr.dre
Deneyimli
Taşma derken? Ses ile videonun uyumsuz olması gibi mi?
Ekranın kenarlarında boşluk oluyor mu?Taşma derken? Ses ile videonun uyumsuz olması gibi mi?
dr.dre
Deneyimli
Olmuyor galiba dikkat etmedim. Bir zahmet de olmasın. 2023 yılında Samsung üretti bu telefonu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı