Daha düşük kalıyor. Neredeyse her anlamda. S24 FE Kullanıcısı olarak öneririm.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000
S24FE net açık farkla. Hem biri orta biri amiral gemisi.
@Demorlius, @Asily, 3 ve 3A nasıl karşılaştırınca?
İşlemci ve yazılım çok iyi olmasa da genel olarak kötü cihazlar değiller bence A56, S24 FE almak daha sağlıklı olabilir. Eğer hızlı şarja önem veriyorsan A56 iyidir. Eğer performans ve video önemli ise S24 FE.
Yani çok aman aman önem vereceğimi sanmıyorum genelde oyunda oynamıyorum ben telefonda daha çok gündelik işler ve uzun teleofn görüşmeleri için lazım oluyor. Ek olarak fotoğraf çekmeye ilgim var.
S24 FE'ye çıkabilir misiniz? Takmayın o fanboylara.
Nothing Phone 2A olabilir ama Custom ROM atmayı falan biliyorsanız. Bunlarla falanda uğraşmak da istemiyorsanız A56 ama tavsiyem bütçe arttırıp S24 FE almak.
Önümüzdeki ay sonunda duruma göre bakacağım bütçemin çıkabileceği kısma. Custom ROM atmayı hiç denemedim denemekte istemiyorum açıkçası. Gördüğüm kadarıyla Nothing 2A 19k 2A Plus ise 23K fiyatlarında. Özelleştirme ve stabilite benim için önemli bu açıdan yine S24 FE mi önerirsiniz?
@Demorlius, @Asily, 3 ve 3A nasıl karşılaştırınca?
Evet ek olarak sorum bu benim de.
Evet. Samsung cihazların özelleştirme seçenekleri çok açık.Özelleştirme ve stabilite benim için önemli bu açıdan yine S24 FE mi önerirsiniz?
2400e daha güçlü. Ayrıca Nothing Phone 3 diye bir cihaz yok. Kamera , depolama gibi şeylerde S24FE daha iyi.@Demorlius, @Asily, 3 ve 3A nasıl karşılaştırınca?
Nothing firması çok yeni. Telefonlarında hatalar olması daha yüksek. Birkaç sene sonra bakardım ben olsam Nothing'in durumuna göre. Kameraya da ilgin varsa S24 FE uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğin bir tercih olur. Liseyi bitirirsin bu telefonla öyle konuşayım.Yani çok aman aman önem vereceğimi sanmıyorum genelde oyunda oynamıyorum ben telefonda daha çok gündelik işler ve uzun teleofn görüşmeleri için lazım oluyor. Ek olarak fotoğraf çekmeye ilgim var.
Önümüzdeki ay sonunda duruma göre bakacağım bütçemin çıkabileceği kısma. Custom ROM atmayı hiç denemedim denemekte istemiyorum açıkçası. Gördüğüm kadarıyla Nothing 2A 19k 2A Plus ise 23K fiyatlarında. Özelleştirme ve stabilite benim için önemli bu açıdan yine S24 FE mi önerirsiniz?
Evet ek olarak sorum bu benim de.
Dönüp dolaşıp geldiğimiz yer 7s gen 3. S24 FE daha iyi.
Goodlock uygulaması ile çok detaylı özelleştirebiliyorsun. Galaxy Storedan indirebilirsin. Sonuç olarak S24 FE öneririm.Evet. Samsung cihazların özelleştirme seçenekleri çok açık.
@Demorlius, teşekkür ederim. Nothing AI konusunda perplexity ile anlaşma yapacaktı sanırım. AI konusunda boş yere de olabilir ama ben ilk etapta Google Pixel ve Samsung cihazlardan sonra da Apple cihazlardan ümitliyim. Güzel yenilikler gelecek bence. Nothing bu lonude güven vermiyor.
Kesinlikle katılıyorum. AI bence şişirilmiş bir pazarlama oyunu gibi biraz. İyi güzel fotoğraftan obje falan kaldırıyor ama ben 2026 ya kadar AI sız bir cihaz kullanabilirim mesela. Rekabet bu konuda artamıyor çünkü uygulamalar tek el olmuş gibi. Copilot ve ChatGPT gibi. Dünyanın en büyük verisine sahip bir şey Google olabilir. Pixel kurtuldu gibi ama gerçekten işlemci gibi konularda berbatlar. Samsung da Google ile anlaştı ama ben Microsoft ile bir ortaklık beklerdim. Zaten gömülü uygulama olarak gelen Microsoft servisleri ve uygulamaları buna örnek. Copilot denedim ve güzel çalışıyor. Lumia faciasi sonrası Microsoft Mobil departmanı boş gibi. Apple da tamamen balon. Üşengeç.@Demorlius, teşekkür ederim. Nothing AI konusunda perplexity ile anlaşma yapacaktı sanırım. AI konusunda boş yere de olabilir ama ben ilk etapta Google Pixel ve Samsung cihazlardan sonra da Apple cihazlardan ümitliyim. Güzel yenilikler gelecek bence. Nothing bu lonude güven vermiyor.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-