Bütçe
20.000
@Captain Frenchkiss S24 FE kullanıcısı olarak S24 FE'yi şiddetle öneririm, 2400e gündelik işlerde aşırı aşırı iyi, telefon aşırı hızlı, One One UI 7 ile tamamen mükemmel bir ikili olmuşlar, telefonda alttaki çerçeve görünüş yönünden bir tık eksi olabilir, onun dışında eski S22 kullanıcısı olarak sadece gözüm geniş açıda 60FPS videoyu aradı, onun dışında kamerası da güzel zaten, düz (FE olmayan) S serisinde olan AOD'de ekran fotoğrafı koyma gibi değişik özellikleri FE serisine getirmemişler, o özelleştirme kısmı biraz kısıtlı ama benim çok umurumda olmadı One UI 7 yetiyor zaten, eksilerinden biri de 25W şarj, 85'lere kadar hızlı oluyor 85'ten sonra 25 30 daakika gösteriyor %100 olması için, bence beklenmez, S22 kullandım, 14t kullandım, POCO X7 Pro kullandım, S24 FE önerir miyim, kesinlikle evet fiyatını hak eden iyi telefonlardan biri bence, @Asily hocam sağ olsun ben de onun tavsiyesiyle aldım.

Konudaki herkese yanıtları için tek tek teşekkür ediyorum.

Liseyi bitirirsin bu telefonla öyle konuşayım.
Neyse ki bitti hocam :D Açıkçası duruma göre bütçeme göre önerdiğiniz A56 veya S24FE arasından birine yöneleceğim Huawei ve Honor'a tekrar dönmek gibi bir isteğim olmadığı düşündüğümde bu daha mantıklı bir seçim olacak sanırım.

Rekabet bu konuda artamıyor çünkü uygulamalar tek el olmuş gibi.

Maliyet fazla olduğu için az şirket var bir yerde danışıklı dövüşe gidecek evet ama şu an Gemini ve GPT arasında 500 milyon kullanıcı fark bulunuyor. Rekabet çok.

Pixel kurtuldu gibi ama gerçekten işlemci gibi konularda berbatlar.

Google işlemcilerde nasıl bilmiyorum ama AI işlemcilerde çok iyiler. Mobilde en kötü qq kullanır geçer.

Amsung da Google ile anlaştı ama ben Microsoft ile bir ortaklık beklerdim. Zaten gömülü uygulama olarak gelen Microsoft servisleri ve uygulamaları buna örnek.

Copilot ile de Samsung optimizasyon yapıyor. Copiottan verdiğin bazı komutlar telefona etki ediyordu. Telefonda da Android oldukları için Gemini kullandılar bence. Yol ayrımına da gelirler. Fotoğrafta obje ayarlama işi AI'dan önce vardı çok şişirildi AI.

Copilot denedim ve güzel çalışıyor.

Hangi konuda?

Bu kadar az para harcama isteği ile tamamen GPT'ye verecekler gibi.

Selam, iyi sosyaller dilerim.

Halihazırda kullandığım Huawei Y9 Prime 2019 telefonumu bu yaz değiştirmeyi planlıyorum. Çevremdekiler iPhone sevdalısı olmasından sebep sadece iPhone modellerini öneriyorlar, bu sebepten burada sizin görüşlerinizi almak istedim. Nothing telefonları benim uzun süredir dikkatimi çekiyor ve alıcı gözüyle baktığımda epey hoşuma giden modeller olduğunu söylemeliyim.

Şu an ülkemizde 3A ve 3A Pro modelleri henüz satışa sunulmuş değil. Belli bir tarihte yok gibi görünüyor fakat yakında gelecek olduğu söyleniyor. Sizce nothing 2A veya 2A Plus alınır mı? 3A modeli beklenmeli mi? Ya da nothing değil de diğer markaların telefonlarına mı yönelmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçem için bir fiyat söylemem gerekirse 20k civarı diyebilirim.

Honor 400 yeni çıktı öneririm. Bütçe çıkmana gerek yok bence. Nothing 2A alabilirsin ama sana Honor 400 öneririm. Bütçe çıkarsan oyun oynamıyorsan S24 FE eğer oyun oynuyorsan Xiaomi 14t.

Honor 400 yeni çıktı öneririm. Bütçe çıkmana gerek yok bence. Nothing 2A alabilirsin ama sana Honor 400 öneririm. Bütçe çıkarsan oyun oynamıyorsan S24 FE eğer oyun oynuyorsan Xiaomi 14t.

Oyun oynarken S24 FE sorun yaratmıyor ki hocam, ki 2400E'yi dimensity 8200'e yeğlerim, yanıtınıza saygı duyarım fakat S24 FE'nin oyun oynarken bir eksisine denk gelmedim.

Oyun oynarken S24 FE sorun yaratmıyor ki hocam, ki 2400E'yi dimensity 8200'e yeğlerim, yanıtınıza saygı duyarım fakat S24 FE'nin oyun oynarken bir eksisine denk gelmedim.

Oyun oynama konusunda optimizesi kötü. PUBG de 60 FPS alıyor cihaz. Ayrıca exynosların oyun konusunda hâla eksiklikleri var. Onun dışında 2400e güzel işlemci.

@stenntugra, ayrıca S22 kullanmıssınız. Exynos 2400e SD 8 gen 1 ile neredeyse aynı hatta bazı yerlerde önde. S22 de 90 FPS alırken S24 FE de 60 FPS alıyorsun. Bu örnek daha iyi olur.
*Exynos 2400e 8 gen 1'den daha iyiymiş.

Son düzenleme:
Oyun oynama konusunda optimizesi kötü. PUBG de 60 FPS alıyor cihaz. Ayrıca exynosların oyun konusunda hâla eksiklikleri var. Onun dışında 2400e güzel işlemci.

@stenntugra, ayrıca S22 kullanmıssınız. Exynos 2400e SD 8 gen 1 ile neredeyse aynı hatta bazı yerlerde önde. S22 de 90 FPS alırken S24 FE de 60 FPS alıyorsun. Bu örnek daha iyi olur.
*Exynos 2400e 8 gen 1'den daha iyiymiş.
S22 de kullandım, 90FPS alıyor, S24FE'de şuan bende, o da 90fps alıyor, 2400e, 8 gen 2 ve 8 gen 3 arasında bir işlemci.