Bütçe
20.000
Honor 400 yeni çıktı öneririm. Bütçe çıkmana gerek yok bence. Nothing 2A alabilirsin ama sana Honor 400 öneririm. Bütçe çıkarsan oyun oynamıyorsan S24 FE eğer oyun oynuyorsan Xiaomi 14t.
Oyun oynamıyorum ek olarak Xiaomi cihazlarına pek sıcak bakmıyorum. Huawei kullandığım içinde bir değişiklik olması için Samsung'a daha sıcak bakıyorum.

S22 de kullandım, 90FPS alıyor, S24 FE'de şu an bende, o da 90FPS alıyor, 2400e, 8 gen 2 ve 8 gen 3 arasında bir işlemci.

8 gen 2 ayarında 2400e ama YT'den incelemeleri izlediğini de extreme/aşırı(60fps) da kalıyor. Ama SD 8 gen 1 Extreme+/aşırı+(90FPS) da kalıyor.
Bende şu an S22 kullanıyorum, kendimden biliyorum.

Oyun oynamıyorum ek olarak Xiaomi cihazlarına pek sıcak bakmıyorum. Huawei kullandığım içinde bir değişiklik olması için Samsung'a daha sıcak bakıyorum.

Honor 400 bakın. Eğer Samsung bakacaksanız min S24 FE almanız lazım. Xiaomi konusunda oyuncuysanız veya bataryaya önem veriyorsanız tercih edin.

Yine S24FE daha iyi.

Yani çok aman aman önem vereceğimi sanmıyorum genelde oyunda oynamıyorum ben telefonda daha çok gündelik işler ve uzun teleofn görüşmeleri için lazım oluyor. Ek olarak fotoğraf çekmeye ilgim var.

Önümüzdeki ay sonunda duruma göre bakacağım bütçemin çıkabileceği kısma. Custom ROM atmayı hiç denemedim denemekte istemiyorum açıkçası. Gördüğüm kadarıyla Nothing 2A 19k 2A Plus ise 23K fiyatlarında. Özelleştirme ve stabilite benim için önemli bu açıdan yine S24 FE mi önerirsiniz?

Evet ek olarak sorum bu benim de.
S24FE her türlü.

Oyun oynama konusunda optimizesi kötü. PUBG de 60 FPS alıyor cihaz. Ayrıca exynosların oyun konusunda hâla eksiklikleri var. Onun dışında 2400e güzel işlemci.

@stenntugra, ayrıca S22 kullanmıssınız. Exynos 2400e SD 8 gen 1 ile neredeyse aynı hatta bazı yerlerde önde. S22 de 90 FPS alırken S24 FE de 60 FPS alıyorsun. Bu örnek daha iyi olur.
*Exynos 2400e 8 gen 1'den daha iyiymiş.
24 FE 90 fps alıyor. S22'den çok daha güçlü cihaz. Optimizasyonu rakiplerine göre kötü, yoksa S24 FE gayet güzel oyun da oynatır, 7 gen 3'lü cihazlar kadar, Dimensty 8300'lü 14T kadar zaten oynatır. Biraz hafife alıyorsunuz Exynos 2400/2400e'yi