Nothing Phone 3'ü bekliyorum şuan ama aynı zamanda Honor 400'de çok çekiyor kendine. Fena kararsızım...Nothing güzeldir ama yazılımı boş Android 8 gibi eksikleri var altanetifler S24 FE Honor 400.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000
- Makaleler
- 6
Hocam tasarım olarak çok kaba bir şey olmasın, yazılımsal olarak özelleştirebileceğim vay be bu özellikte mi var mış dedirtecek kadar çeşitli bir arayüze sahip olsun. Kamerası iyi olsun kasma donma olmasın bana yeter. Oyun oynayan biri değilim kesinlikle dediğim gibi görüntülü ve sesli olarak görüşmeler yapan biriyim genel olarak telefonda ek olarak fazlaca manzara fotoğrafı çekiyorum.
Bütçeyi minimumda tutmak benim için daha iyi olur açıkçası ama şu an kullandığım telefon Huawei ve sanırım Honor'da aynı arayüze vs sahip o sebepten pek emin olamadım Honor konusunda. Teknoloji marketlere gelmiş midir? Görerek deneyimlersem daha emin olabilirim.
Mağazalara geldiğini bilmiyorum ama Huawei ile Honor yazılımı bambaşka. Mağazalardaki Honor telefonları incelersen en azından yazılıma bakmıs olursun. Eğer yazılım hoşuna giderse Honor 400 al.
Samsung tarafının bataryaları iyi değil. Bu yüzden Honor'u tavsiye ederim.
A55 ve A56'yı ben hiçbir zaman sevemedim zaten. F/P açısından da "tercih edilebilir" seviyesini hiç geçmedi. A56 alacağınıza Honor 400 alın. Ben öyle yapardım.
S24 FE farklı konumda bir cihaz. S24 FE'nin pili de kötü değil. Niyeyse herkes alışmış Exynos ve pil kötülemeye, veriyorlar coşkuyu. S24 FE'yi ilk satın alan insanlardan biriyim. Babam kullanıyor, günlük kullanımda 2 gün şarj etmediği çok zaman oldu. Adam oyun oynuyor, telefon ısınıyor diyor. Açıyor sabahtan akşama kadar gezdiriyor, telefonun şarjı yetniyor diyor. İstekler o kadar farklı olabiliyor ki bunun bir sonu yok. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Eğer merak ediyorsanız S24 FE'nin ne kadar şarj yediğini atabilirim buraya.
Şunu da atlamamak lazım, Samsung pil ve şarj konusunda geride. Bu konuda saçma bir çekingenlikleri var aşmaları gereken. Bir tarafta silikon-karbon 6000 mAh pil dururken Samsung'un 7 inç telefona koyduğu 4700 mAh pili savunacak değilim ama S24 FE'nin pili kötü değil, tek anlatmak istediğim bu. Günün sonunda tercihi ciddi şekilde değiştirecek bir fark ifade etmemesi gerekir, daha da kısası pil için Honor 400 almam.
Ve bu şekilde yazınca da adı "Telefon yağlıyor" oluyor. O kadar küçük ya da çocuk değilim. Kullandığım, kendi gördüğüm cihazı rahatlıkla önerebiliyorum çünkü ne olduğunu biliyorum.
S24 FE farklı konumda bir cihaz. S24 FE'nin pili de kötü değil. Niyeyse herkes alışmış Exynos ve pil kötülemeye, veriyorlar coşkuyu. S24 FE'yi ilk satın alan insanlardan biriyim. Babam kullanıyor, günlük kullanımda 2 gün şarj etmediği çok zaman oldu. Adam oyun oynuyor, telefon ısınıyor diyor. Açıyor sabahtan akşama kadar gezdiriyor, telefonun şarjı yetniyor diyor. İstekler o kadar farklı olabiliyor ki bunun bir sonu yok. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Eğer merak ediyorsanız S24 FE'nin ne kadar şarj yediğini atabilirim buraya.
Şunu da atlamamak lazım, Samsung pil ve şarj konusunda geride. Bu konuda saçma bir çekingenlikleri var aşmaları gereken. Bir tarafta silikon-karbon 6000 mAh pil dururken Samsung'un 7 inç telefona koyduğu 4700 mAh pili savunacak değilim ama S24 FE'nin pili kötü değil, tek anlatmak istediğim bu. Günün sonunda tercihi ciddi şekilde değiştirecek bir fark ifade etmemesi gerekir, daha da kısası pil için Honor 400 almam.
Ve bu şekilde yazınca da adı "Telefon yağlıyor" oluyor. O kadar küçük ya da çocuk değilim. Kullandığım, kendi gördüğüm cihazı rahatlıkla önerebiliyorum çünkü ne olduğunu biliyorum.
Özelleştirme seviyorsanız cevap belli. S24FE belki A56.Hocam tasarım olarak çok kaba bir şey olmasın, yazılımsal olarak özelleştirebileceğim vay be bu özellikte mi var mış dedirtecek kadar çeşitli bir arayüze sahip olsun. Kamerası iyi olsun kasma donma olmasın bana yeter. Oyun oynayan biri değilim kesinlikle dediğim gibi görüntülü ve sesli olarak görüşmeler yapan biriyim genel olarak telefonda ek olarak fazlaca manzara fotoğrafı çekiyorum.
Bütçeyi minimumda tutmak benim için daha iyi olur açıkçası ama şu an kullandığım telefon Huawei ve sanırım Honor'da aynı arayüze vs sahip o sebepten pek emin olamadım Honor konusunda. Teknoloji marketlere gelmiş midir? Görerek deneyimlersem daha emin olabilirim.
Ama batarya sıkıntı.
Good Lock ile kolayca kişiselleştirebilirsiniz. Hatta animasyonları bile.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-