Detaylar
Kim cevapladı?Avrupa fiyatı 800€. Ülkedeki vergiler belli. TL'nin değeri giderek düşüyor. Hal böyle olunca bu fiyata çıkmasını bekliyordum. 5K indirim almak isteyen için iyi. Düşünenler değerlendirebilir. Ama f/p olarak bakıldığında benzer donanıma sahip cihazlardan çok daha yüksek fiyatla çıktığı bariz.
Şarj kesme sorunu var daha servise götüremedim çok yoğunum, pil aşırı derecede hızlı bitiyor gün içi akşama doğru şarj bitiyor.Gereksiz pahalı, daha uyguna S25 ve aynı fiyata S25+ var.
Nedenini anlatır mısın, bende mağdurlardan biriyim. Senin şikayetini merak ettim.
Şarj kesme sorunu var daha servise götüremedim çok yoğunum, pil aşırı derecede hızlı bitiyor gün içi akşama doğru şarj bitiyor.
Vallahi Allah kurtarsın, seninki de kötü durummuş.
Bende geçen sene Phone (2a) ile mağdur olmuştum, Allah'tan kurtuldum o lanet olasından.
Senin - benim gibi başka mağdur olanlar da var bu markadan. Hepimizin toplanıp, bir konu açıp insanlara bu markayı tercih etmemeleri yönünde uyarı yapmak lazım aslında
Daha önce deneyimi olmayanlar da Stock Android ayağına cihazı iyi sanıyorlar
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Abi parayı şuna vereceğime gider Xiaomi 15 felan alırım ya.
asimavi1538
Uzman
Bu telefona bu kadar para vermek mantıklı mı bilemiyorum. Phone 1'i kullanıyorum başta güzeldi fakat ilerledikçe pişman oldum aldığıma.
Ne oldu sonra merak ettim? bende nothing Phone 1 kullanıyorum şu an.
Ne oldu sonra merak ettim? Bende nothing Phone 1 kullanıyorum şu an.
Peki memnun musun cihazdan?
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi