Üstte yazmıştım, şarj kesme sorunu var. Şarj aşırı derecede hızlı bitiyor.

Ben bugune kadar bir sorun yaşamadım.
Şarj ilk başta bana çok az gibi geldi fakat arka planda çalışan uygulamaları kapatınca ve tasarruf modunda kullanınca iyi sonuç aldım.
Bir de acelem yoksa standart şarj aletı kullanıyorum.
O da Samsung'tan kalma 5V X 2A =10 watt.
Yavaş dolunca daha uzun gidiyor.
Hızlı şarj uzun vadede bataryanın ömrünü kısaltıyor.

Zaten Pixel ve Nothing'in tek satma sebebi o, dünya dışı bir şeymiş gibi.

Gerçekten kullanmıyorsanız abartmayın bence.
Diğer telefondan kablo ile otomatik geçiş yaptım sıfırdan kurulum yapmadan.
Tam 93 tane uygulama var. Hiç kasmıyor.
Optimizasytonu çok iyi.
Saf Android candır.
Bu telefonun tek eksiği 5000 mAh batarya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten kullanmıyorsanız abartmayın bence.
Diğer telefondan kablo ile otomatik geçiş yaptım sıfırdan kurulum yapmadan.
Tam 93 tane uygulama var. Hiç kasmıyor.
Optimizasytonu çok iyi.
Saf anqdroid candır.
Bu telefonu tek eksiği 5000 mAh batarya.
Smart Switch'le mesaj geçmişlerime ve ayar konfigürasyonlarıma kadar geçiş yaptım kablosuz şekilde.
Tam 237 uygulamam var, daha 120'den 119 FPS'e düştüğünü görmedim.
:):)
Argümanların komik. Dediklerinin hiçbiri "saf Android" sayesinde olan ekstrem bir özellik değil.
Ne zaman ki rakipleriyle aynı donanımı koydular, o zaman bakarız.

S25+ :D
Ama buradaki mesele cihaz modeli değil zaten, kriterin komikliği ve geçersizliği. Keza ben aynı durumu S24+ için de diyebilirim, S24 için de diyebilirim, S24 FE için de diyebilirim, S21+ için de diyebilirim.
Hatta 21+ için diyeyim hadi eşitleyelim ortamı, 4. yılında, aktif kullanımda, ilk 2 yılı bende geçti. OneUI 7 ve Android 15'i aldı, 16'yı alması sürpriz olur diye tahmin ediyorum. Onda da anlık 154 tane program kuruluymuş. Birebir yorumum onun için de geçerli.

S25+ :D
Ama buradaki mesele cihaz modeli değil zaten, kriterin komikliği ve geçersizliği. Keza ben aynı durumu S24+ için de diyebilirim, S24 için de diyebilirim, S24 FE için de diyebilirim, S21+ için de diyebilirim.
Hatta 21+ için diyeyim hadi eşitleyelim ortamı, 4. yılında, aktif kullanımda, ilk 2 yılı bende geçti. One UI 7 ve Android 15'i aldı, 16'yı alması sürpriz olur diye tahmin ediyorum. Onda da anlık 154 tane program kuruluymuş. Birebir yorumum onun için de geçerli.

S21 FE sadece Android 16 alacak. S21, S21 Plus ve S21 Ultra almayacak bilginiz olsun.

S21 FE sadece Android 16 alacak. S21, S21 Plus ve S21 Ultra almayacak bilginiz olsun.
Zaten 11'le çıkmıştı ve 4 sözü vardı hocam, o yüzden çıkarsa sürpriz olur. Onda da tek ihtimal işte FE alacağı için aynı çipsete hazırlanmış bir Android 16 olacak, belki bunlara da yazıverirler.

Zaten 11'le çıkmıştı ve 4 sözü vardı hocam, o yüzden çıkarsa sürpriz olur. Onda da tek ihtimal işte FE alacağı için aynı çipsete hazırlanmış bir Android 16 olacak, belki bunlara da yazıverirler.

S21 FE, Android 12 ile geldi; şanslı o :D Samsung öyle bir şey yapmaz. Kullanıcılar belki port ROM yapabilir ama Bootloader kilidi kalkacak. Bakalım ne yapacaklar...
Ben de S22 kullanıyorum, ara sıra çıkan ufak sorunlar dışında bir sorunu yok. 8 Gen 1'e rağmen :D