Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,

Nothing Phone (3) sizce alınır mı? Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti. İlk başta bu model çıkmadan önceki Nothing telefonlarına bakmıştım, açıkçası pek beğenmemiştim, hatta kötü göründüklerini düşünmüştüm. Gerçi o zaman detaylı incelememiştim. Ama (3) modeli tanıtılınca hem markayı hem de eski modelleri tekrar inceledim ve bu defa ilgimi çekti. Hatta son model genel olarak pek beğenilmemiş ama ben bayağı beğendim.

Bu telefon sizce Türkiye’ye gelir mi? Eski modellerine baktım, her yerde satılmıyor gibi. Türkiye’de resmi satışı yok sanırım, sadece MediaMarkt’ta gördüm.

Bir de Nothing Phone (3), (3a) ve (3a Pro) modelleri arasındaki fark nedir? Genelde "Pro" modeli en üst seviye olur ama burada asıl amiral gemisi modelin düz (3) olduğu söyleniyor. Bu "a" serisi nasıl konumlandırılıyor, tam anlayamadım.

Son olarak, sizce bu telefonun fiyatı ne kadar olur?

Şuan Samsung Galaxy A52 kullanıyorum.

Açıkçası TR'ye muhtemelen geleceği fiyatlara (muhtemelen 40-50k) S25, Xiaomi 15, magic 7 Pro falan alınır. Ama şaşırtıp 30k seviyelerine gelirse alınır. Bir de TR'ye daha gelmez. Beklersin daha :Deski nothing konularını beğendiğin gözümden kaçmadı he :hehehe:
Bütçe sorunum yok aslında. Hayatımda sadece iki telefon kullandım, ikisi de Samsung’dur. Şu an kullandığım telefondan sıkıldım, yoksa yine Samsung S25 alırdım. Bu sefer tasarımı ve deneyimi farklı olan bir telefon denemek istiyorum.

Bir de merak ediyorum, neden Türkiye’ye bu telefonlar geç geliyor? Ayrıca resmi satışı yok mu?

Bütçe sorunum yok aslında. Hayatımda sadece iki telefon kullandım, ikisi de Samsung'dur. İlk telefonum J7 Max'Ti, şu an A52 kullanıyorum ama artık aynı markadan sıkıldım, yoksa yine Samsung alırdım. Bu sefer biraz farklı bir şey denemek istiyorum, tasarımı ve deneyimi farklı olan bir telefon arıyorum.

Bir de merak ediyorum, neden Türkiye'ye bu telefonlar geç geliyor? Ayrıca resmi satışı yok mu?

Nothing hindistan❤️ olduğu için diğer ülkelere gelmesi uzun sürüyor. Yani farklı bir şey ararsan tercih edilebilinir. Yazılım seni mutlu edecektir.

Fiyatina bagli. Turkiye pazarina 40 bin TL'den girerse yine alinir derim. Cunku Phone (2) 37 binden cikmisti.
Sence ne zaman Türkiye’ye gelir?

Nothing hindistan❤️ olduğu için diğer ülkelere gelmesi uzun sürüyor. Yani farklı bir şey ararsan tercih edilebilinir. Yazılım seni mutlu edecektir.
Evet, Hindistan'da bu telefonu baya seviyorlar, garip ama. Ayrıca çıkış tarihi belli mi? Yazılımı da güzel duruyor, Apple gibi sade bir hissi var.

Evet, Hindistan'da bu telefonu bayağı seviyorlar, garip ama. Ayrıca çıkış tarihi belli mi? Yazılımı da güzel duruyor, Apple gibi sade bir hissi var.

Şu an yurt dışı satışı var ama TR'ye ne zaman gelir bir Allah bir de nothing TR bilir :D eğer belliyse ben bilmiyorum.