- Makaleler
- 1
Beğendiysen al gitsin, fazla kafanı yorma, telefonların donanım ve yazılım açısından farkı kalmadı artık.
Çok var mış, neyse bekleriz, sorun yok. O zamana kadar çıkana kadar telefon yavaş yavaş hatalar çözülür, yazılım oturur. Beta sürümden çıkınca düzgün halde olur.Once 3a serisiyle CMF Phone 1 cikacak. Temmuz sonu Agustos basi cikarlar. Duz 3 ise bence Ekim'de cikar. Nothing TR ekibi bu isi beceremiyor.
Ülke olarak evet, kurucusu Çinli sanırım, genç biri var. Neyse, İngiltere telefonu olması güzel, Çin olsaydı almazdım. Çinli markalara güvenmiyorum.Birleşik Krallık menşei'li bu firma ve ürünleri gayet güzel. Arayüzü çok temiz ama fiyatına bağllı diyebilirim.
Henüz çıkmadı, ayrıca Türkiye’de birçok modeli satışta yok. Resmi satış başlayınca hemen alacağım.Beğendiysen al gitsin, fazla kafanı yorma, telefonların donanım ve yazılım açısından farkı kalmadı artık.
Ülkeye biraz geç gelir, cihaza ben de yükselmiştim ama hangi cihazı alıp almayacağıma karar veremedim hâlâ.Henüz çıkmadı, ayrıca Türkiye’de birçok modeli satışta yok. Resmi satış başlayınca hemen alacağım.
Bir elektronikçi veya cihaz içlerini açıp kurcalamaktan hoşlanan biri değilse, ayda yılda bir o da belki bozulursa lazım olacak bir şey. Cihaz alırken bakılacak elzem özelliklerden değil. Yine YouTube'a "Nothing Phone 3 teardown" yazarsanız; cihazın onarilabilirliği ve dayanıklılığının A-E arasından C (orta) skorunu aldığını görebilirsiniz. Bu da söylediğiniz konularda kötü olmadığını gösterir. Ayrıca ciddi batarya verimliliği ile gelerek, iyi bir ekran süresi sunan bir cihaz ile karşı karşıyayız. Bahsettiğim bilgiler; AB'nin markalara zorunlu tuttuğu, Avrupa'da cihazın kutu içeriğinden çıkan kağıtlarda yazıyor.Ayrıca bu marka cihazların içi model fark etmeksizin çok karışık oluyor. Sanki tamir niyetleri yokmuş da tek kullanımlık cihaz yapmışlar gibi.
Tamamen fiyatına bağlı. Özellikleri gayet iyi. Ama Türkiye’ye geleceği fiyatta önemli. Eğer 50000 civarı olursa mantıksız olur.Merhaba arkadaşlar,
Nothing Phone (3) sizce alınır mı? Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti. İlk başta bu model çıkmadan önceki Nothing telefonlarına bakmıştım, açıkçası pek beğenmemiştim, hatta kötü göründüklerini düşünmüştüm. Gerçi o zaman detaylı incelememiştim. Ama (3) modeli tanıtılınca hem markayı hem de eski modelleri tekrar inceledim ve bu defa ilgimi çekti. Hatta son model genel olarak pek beğenilmemiş ama ben bayağı beğendim.
Bu telefon sizce Türkiye’ye gelir mi? Eski modellerine baktım, her yerde satılmıyor gibi. Türkiye’de resmi satışı yok sanırım, sadece MediaMarkt’ta gördüm.
Bir de Nothing Phone (3), (3a) ve (3a Pro) modelleri arasındaki fark nedir? Genelde "Pro" modeli en üst seviye olur ama burada asıl amiral gemisi modelin düz (3) olduğu söyleniyor. Bu "a" serisi nasıl konumlandırılıyor, tam anlayamadım.
Son olarak, sizce bu telefonun fiyatı ne kadar olur?
Şuan Samsung Galaxy A52 kullanıyorum.
Bir elektronikçi veya cihaz içlerini açıp kurcalamaktan hoşlanan biri değilse, ayda yılda bir o da belki bozulursa lazım olacak bir şey. Cihaz alırken bakılacak elzem özelliklerden değil.
Ayrıca ciddi batarya verimliliği ile gelerek, iyi bir ekran süresi sunan bir cihaz ile karşı karşıyayız.
Bahsettiğim bilgiler; AB'nin markalara zorunlu tuttuğu, Avrupa'da cihazın kutu içeriğinden çıkan kağıtlarda yazıyor.