Böyle bir şey olması mümkün değil çünkü Debloat yaptıktan sonra cihaza WhatsApp dışında bi' uygulama yüklemedim, çoğu işimi Chrome üzerinden halletmiştim.
Tanıtımın üstünden 5 ay falan geçmişti yanlış hatırlamıyorsam, direkt ön sipariş ile alanlardan değildim yani
.
Ayrıca diğer markalarla kıyaslamak en doğal hakkımız. Bu başında Çinli olan, üretimi Çin'de yapılan ve güya kendini İngiliz markasıymış gibi lanse eden marka babamızın malı mı ki eksiklerini görmezden gelelim?
Ayrıca yine bu forumda Phone (2a)'nın sorunlarından İllAllah etmiş bir arkadaş daha var, bu da sorunun kronik olduğu ihtimalini destekliyor
@N3F3S.
Bu Spec lafını bana Phone (2a)'yı aldıran şahıs da söylemişti, bunların hepsi palavra. Tamam yazılım önemli ama donanımın etkisini de es geçemezsin. Pixel'lere bak, senin mantığınla onda da düşük seviye donanımlar kullanılmalıydı ama tam tersi...
Ne nefreti, sana yaşadığım mağduriyeti anlatıyorum. Bunu yaşayan hatrı sayılır miktarda insan var Türkiye'de. İnsanları yanlış cihaza yönlendirmeye kimsenin hakkı yok, bu Nothing'i alanlar da genelde sizin gibi çok çok küçük bir azınlık dışında mağdur oluyorlar.
Bu marka Evofone'un fiyat politikası ile zaten kendi köküne kibrit suyu döktü
. Bu fiyatlarla ne CMF Phone 1 satabilirler ne de Phone (3a) serisi... Hoş zaten marka kendi sıkıntılı, Evofone'un fiyat politikası da yerinde olmuş
.
Phone (3a)'yı 30K₺'ye alsan ve sadece kutusunu açsan - geri kapatıp telefoncuya götürsen 15K₺ bile vermez o cihaza. O derece baş belası bir markadan bahsediyorum
.
Bunu söylüyorum ama anlatabilene aşk olsun! İkinci el piyasası ölü, direkt mezarda hatta
. Telefoncular bırak değer biçmeyi, direkt almıyorlar - almak istemiyorlar bu markanın cihazlarını
.