Ben de almazdim. Fakat meraklisi icin indirimi paylasmak istedim. Bence daha da duser fiyati. Muhtemelen 27 bine kadar gerileyecek.

İç yapı facia, cihazın Teardown videosunu inceledim biraz da resmen bulmaca gibi...

Evofone Teknik Servisi çalışanlarına şimdiden sabır diliyorum, çok sıkıntılı olur bu cihazın tamiri.

Yani beğenmedim bu serisini, öbürleri ucuzdu alınabilirdi de genel olarak 3/3a para verilmeyecek ürünler bence. Niye gidip bunu alayım ki?

Redmi 14 Pro+ falan alırım her türlü daha uygun paraya denk geliyor ve neredeyse aynı özellikteler. Fiyatların ciddi düşmesi gerekiyor ki alınabillirliği olsun.

Şunun yerine insanlar iPhone 13 almaya razıdır.

Yani beğenmedim bu serisini, öbürleri ucuzdu alınabilirdi de genel olarak 3/3a para verilmeyecek ürünler bence. Niye gidip bunu alayım ki?

Redmi 14 Pro+ falan alırım her türlü daha uygun paraya denk geliyor ve neredeyse aynı özellikteler. Fiyatların ciddi düşmesi gerekiyor ki alınabillirliği olsun.

Şunun yerine insanlar iPhone 13 almaya razıdır.
İnsanlar bu kadar para verip düzgün tasarım almaya hakları var bence. Keko telefonları gibi resmen. Aşırı çirkin. Beğenen bir insan evladı var mıdır?

İnsanlar bu kadar para verip düzgün tasarım almaya hakları var bence. Keko telefonları gibi resmen. Aşırı çirkin. Beğenen bir insan evladı var mıdır?

Açık konuşmak gerekirse nothing Phone 3A modeli yine gideri var ama 3 ve 3A Pro gerçekten çirkin. Hele ki düz 3 modeli sen git 50k para dök elinde değişik bir şey olsun.

Hani farklı olacaz diye neden böyle yaparsınız ki, IPhone'nin 5-6 senedir değiştirmediği tasarımı daha iyi. En azından garip bir şey yapmıyorlar.