- Makaleler
- 23
(3a) Pro icin ilk ciddi indirim. Bence fiyati daha da dusecektir. Beklemekte fayda var.
Ben de almazdim. Fakat meraklisi icin indirimi paylasmak istedim. Bence daha da duser fiyati. Muhtemelen 27 bine kadar gerileyecek.Kesinlikle alınmaz, o fiyatlarda S24 var.
Biri A56 rakibi, diğeri safkan Flagship cihaz.
Ben de almazdim. Fakat meraklisi icin indirimi paylasmak istedim. Bence daha da duser fiyati. Muhtemelen 27 bine kadar gerileyecek.
İnsanlar bu kadar para verip düzgün tasarım almaya hakları var bence. Keko telefonları gibi resmen. Aşırı çirkin. Beğenen bir insan evladı var mıdır?Yani beğenmedim bu serisini, öbürleri ucuzdu alınabilirdi de genel olarak 3/3a para verilmeyecek ürünler bence. Niye gidip bunu alayım ki?
Redmi 14 Pro+ falan alırım her türlü daha uygun paraya denk geliyor ve neredeyse aynı özellikteler. Fiyatların ciddi düşmesi gerekiyor ki alınabillirliği olsun.
Şunun yerine insanlar iPhone 13 almaya razıdır.
İnsanlar bu kadar para verip düzgün tasarım almaya hakları var bence. Keko telefonları gibi resmen. Aşırı çirkin. Beğenen bir insan evladı var mıdır?
İnsanlar bu kadar para verip düzgün tasarım almaya hakları var bence. Keko telefonları gibi resmen. Aşırı çirkin. Beğenen bir insan evladı var mıdır?