Makaleler
23
Arkadasim icin bu konuyu acma ihtiyaci duydum. Kendisi yurt disi bir telefon alacak. Xiaomi, Pixel ve Nothing dusunuyordu. En sonunda Nothing'e karar verdi. Sizce hangisi alinmali? Gececegi cihaz iPhone 11. Fiyatlar asagidaki gibi. Hepsi kayitli.

Nothing Phone (3a)
Siyah 8/128 - 14.000 TL.

Nothing Phone (3a) Pro
Gri 12/256 - 20.000

Nothing Phone (3)
Siyah 16/512 - 39.000 TL
Beyaz 16/512 - 40.000 TL

Hiçbiri! Xiaomi alsın ama Nothing almasın.

O kadar mağduriyet oldu, hala şu markaya şans verilmesine hayret ediyorum.

Nothing alınmaz, sırf ekranı bile yeterli. Yazılımını diyorsanız One UI iki katı neredeyse.

Hiçbiri! Xiaomi alsın ama Nothing almasın.

O kadar mağduriyet oldu, hala şu markaya şans verilmesine hayret ediyorum.
Deneyim icin alacak. Kendisine riskli oldugunu soyledim fakat o almakta kararli gibi.

Nothing alınmaz, sırf ekranı bile yeterli. Yazılımını diyorsanız One UI iki katı neredeyse.
Samsung'un yurt disi kayit imkani yok maalesef. Yurt disi alacakmis.

Deneyim icin alacak. Kendisine riskli oldugunu soyledim fakat o almakta kararli gibi.

Almasın kardeşim almasın.

Parasıyla rezil olmakta ne kadar ısrarcıymış arkadaşın.

Sen Android'ten anlıyorsun, başka bir markaya yönlendir onu.

Zaten herhangi bir cihaza AOSP çaksam Nothing ile aynı yazılımsal deneyimi verir.

Almasın kardeşim almasın.

Parasıyla rezil olmakta ne kadar ısrarcıymış arkadaşın.

Sen Android'ten anlıyorsun, başka bir markaya yönlendir onu.

Zaten herhangi bir cihaza AOSP çaksam Nothing ile aynı yazılımsal deneyimi verir.
Xiaomi 14 Ultra'ya yonlendirmeye calisiyorum su an. Daha iyi bir secenek olur her acidan.

Bütçe varsa 3 kesinlikle. Aksi halde 3a tercih edebilir. Pro ile aralarında 6 bin TL'lik fark yok.
Butce var. Onemli olan fiyatini ne kadar degecegi.

Arkadasim icin bu konuyu acma ihtiyaci duydum. Kendisi yurt disi bir telefon alacak. Xiaomi, pixel ve nothing dusunuyordu. En sonunda Nothing'e karar verdi. Sizce hangisi alinmali? Gececegi cihaz iPhone 11. fiyatlar asagidaki gibi. Hepsi kayitli.

Nothing Phone (3a)
Siyah 8/128 - 14.000 TL.

Nothing Phone (3a) Pro.
Gri 12/256 - 20.000

Nothing Phone (3)
Siyah 16/512 - 39.000 TL.
Beyaz 16/512 - 40.000 TL.

Pixel TR de satılmadığından, nothing @Silinen üye ve diğerlerinin yaşadıklarından önermem. En iyisi Xiaomi 14/15,olmazsa 14t/14t Pro falan alsın.