Almasın kardeşim almasın.

Parasıyla rezil olmakta ne kadar ısrarcıymış arkadaşın.

Sen Android'ten anlıyorsun, başka bir markaya yönlendir onu.

Zaten herhangi bir cihaza AOSP çaksam Nothing ile aynı yazılımsal deneyimi verir.
Allah allah adam deneyim için alacakmış bırak alsın :D

Kendisinin kameraya ilgisi var. Sensor olarak 14 Ultra 1" inc Sony LYT-900 kullaniyor. Bu sebeple ona Nothing alirsa kameradan feragat etmesi gerekecegini soyledim. O da butce cikip 15 Ultra, olmazsa 14 Ultra'ya yonelecegini soyledi. Herkese tesekkurler. Bende Nothing almasini istemiyorum pek.

@Simon ahanda Nothing Phone (1) kullanan kişinin güncel olarak alabildiği ekran süresi, daha da denilecek bir şey var mı sence? Güya bu cihaz batarya rekortmeniydi?

Dosya Ekleri

• cache-v2.webp
    cache-v2.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 56
Butce var. Onemli olan fiyatini ne kadar degecegi.
Bunu burada anlamanız zor. Çünkü bahsi geçen cihazları buradakullanan görmedim. Bir markanın her cihazı aynı deneyimi yaşatmaz. Nothing forum veya DH ama konusundan bizzat kullanıcıların yorumlarını dikkate alırsanız daha doğru olacaktır.

Yok kendi kazandigi para. Kumarla isi yok. Neden oyle dusundunuz direkt cozemedim orayi.
Yani aslında kısaca insanların insanların parasını nasıl harcayacağına karısmaması gerektıgını soylemeye calısıyordum

Yani sonucta 3 telefondan biri hangisi iyi diye konu acmıssınız hic alınmaması gerektıgını soylemek bıraz konu dısı oluyor öyle dusuncenız olsa sorardınız dıye dusunuyorum

Yani aslında kısaca insanların insanların parasını nasıl harcayacağına karısmaması gerektıgını soylemeye calısıyordum.

Ne alakası var kardeşim? Burası forum değil mi, insanlar buraya fikir danışmak - doğru tercih için gelmiyor mu?

O zaman bırakalım herkes kafasına göre takılsın, forumda bilgi akışından ziyade bomboş bir yer işgaline dönüşsün?

Niye konu açılıyor ki öneride bulunmayacaksak?