Bu arada eğer indirmek istersen de Ben hazırladım. Orijinal ISO dosyası bu arada. Her hangi bir elleme yapılmamıştır. Sadece dil eklenmiştir.

Sağ olun bence sonuç mükemmel olacak çünkü en son çıkan ISO eski olduğu için driver sorunu vardı bir de Preview'di.
Rica ederim. Ben hazır ekleme yaptığım kendi hazırladığım bir ISO'yu da Sizinle paylaştım. Herhangi bir elleme falan yapılmamıştır. Sadece dil ekledim o kadar.

Bu arada eğer indirmek istersen de Ben hazırladım. Orijinal ISO dosyası bu arada. Her hangi bir elleme yapılmamıştır. Sadece dil eklenmiştir.

Rica ederim. Ben hazır ekleme yaptığım kendi hazırladığım bir ISO'yu da Sizinle paylaştım. Herhangi bir elleme falan yapılmamıştır. Sadece dil ekledim o kadar.
güncel iso deme hocam?

Bu arada eğer indirmek istersen de ben hazırladım. Orijinal ISO dosyası bu arada. Herhangi bir elleme yapılmamıştır. Sadece dil eklenmiştir.

Rica ederim. Ben hazır ekleme yaptığım kendi hazırladığım bir ISO'yu da sizinle paylaştım. Herhangi bir elleme falan yapılmamıştır. Sadece dil ekledim o kadar.

Access denied diyor hocam herkese açık paylaşın.