KS KS B buzcukk Becerikli Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 12 20 Temmuz 2025 #11 Rufiq dedi: İzin verdim hocam şimdi indirebilirsin. Güncel iso değil hocam bu galiba. Hazırladığım tarih yazması lazım. Genişletmek için tıkla... hocam bu windows 10 mu 11 mi?
Rufiq dedi: İzin verdim hocam şimdi indirebilirsin. Güncel iso değil hocam bu galiba. Hazırladığım tarih yazması lazım. Genişletmek için tıkla... hocam bu windows 10 mu 11 mi?
R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 20 Temmuz 2025 #12 11 için istersen kendin hazırlaman gerekiyor. buzcukk dedi: hocam bu windows 10 mu 11 mi? Genişletmek için tıkla... 10 hocam.
11 için istersen kendin hazırlaman gerekiyor. buzcukk dedi: hocam bu windows 10 mu 11 mi? Genişletmek için tıkla... 10 hocam.
KS KS B buzcukk Becerikli Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 12 20 Temmuz 2025 #13 Rufiq dedi: İzin verdim hocam şimdi indirebilirsin. Güncel ISO değil hocam bu galiba. Hazırladığım tarih yazması lazım. Hocam bu arada 10 bu galiba 11 değil çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam size paylaşırım o zaman ben Windows 11'i ama IoT LTSC'ye yapacağım bilginize.
Rufiq dedi: İzin verdim hocam şimdi indirebilirsin. Güncel ISO değil hocam bu galiba. Hazırladığım tarih yazması lazım. Hocam bu arada 10 bu galiba 11 değil çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam size paylaşırım o zaman ben Windows 11'i ama IoT LTSC'ye yapacağım bilginize.
R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 20 Temmuz 2025 #14 buzcukk dedi: Boş verin hocam size paylaşırım o zaman ben Windows 11'i ama IoT LTSC'ye yapacağım bilginize. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Türkçe rehber hazırlayıp paylaşırsın Sen de.
buzcukk dedi: Boş verin hocam size paylaşırım o zaman ben Windows 11'i ama IoT LTSC'ye yapacağım bilginize. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Türkçe rehber hazırlayıp paylaşırsın Sen de.
KS KS B buzcukk Becerikli Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 12 20 Temmuz 2025 #15 Rufiq dedi: Tamam hocam Türkçe rehber hazırlayıp paylaşırsın sen de. Genişletmek için tıkla... Yaparsam neden olmasın. buzcukk dedi: Yaparsam neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Rufiq dedi: Tamam hocam Türkçe rehber hazırlayıp paylaşırsın Sen de. Genişletmek için tıkla... hocam anladım az buçuk o yüzden rehberi hazırlerken de video dan bakacağım kolay gelsin yardımlarınız için teşekkürler Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
Rufiq dedi: Tamam hocam Türkçe rehber hazırlayıp paylaşırsın sen de. Genişletmek için tıkla... Yaparsam neden olmasın. buzcukk dedi: Yaparsam neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Rufiq dedi: Tamam hocam Türkçe rehber hazırlayıp paylaşırsın Sen de. Genişletmek için tıkla... hocam anladım az buçuk o yüzden rehberi hazırlerken de video dan bakacağım kolay gelsin yardımlarınız için teşekkürler
R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 20 Temmuz 2025 #16 buzcukk dedi: Yaparsam neden olmasın. hocam anladım az buçuk o yüzden rehberi hazırlerken de video dan bakacağım kolay gelsin yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek.
buzcukk dedi: Yaparsam neden olmasın. hocam anladım az buçuk o yüzden rehberi hazırlerken de video dan bakacağım kolay gelsin yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne demek.
KS KS B buzcukk Becerikli Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 12 21 Temmuz 2025 #17 Rufiq dedi: Rica ederim hocam ne demek. Genişletmek için tıkla... Hocam iso hazır mediafire, onedrive, gofile gibi yerlere yüklicem yüklenince konu olarak atarım iyi günler
Rufiq dedi: Rica ederim hocam ne demek. Genişletmek için tıkla... Hocam iso hazır mediafire, onedrive, gofile gibi yerlere yüklicem yüklenince konu olarak atarım iyi günler
R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 21 Temmuz 2025 #18 buzcukk dedi: Hocam iso hazır mediafire, onedrive, gofile gibi yerlere yüklicem yüklenince konu olarak atarım iyi günler Genişletmek için tıkla... Sorun yok
buzcukk dedi: Hocam iso hazır mediafire, onedrive, gofile gibi yerlere yüklicem yüklenince konu olarak atarım iyi günler Genişletmek için tıkla... Sorun yok
KS KS B buzcukk Becerikli Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 12 21 Temmuz 2025 #19 Rufiq dedi: Sorun yok Genişletmek için tıkla... https://techolay.net/sosyal/konu/windows-11-enterprise-lot-ltsc-turkce.127648/ onaylanınca burdan indirebilirsiniz
Rufiq dedi: Sorun yok Genişletmek için tıkla... https://techolay.net/sosyal/konu/windows-11-enterprise-lot-ltsc-turkce.127648/ onaylanınca burdan indirebilirsiniz