emre259

Uzman
Arkadaşlar mantığı pek oturtamadığım için soruyorum. Bundan önce düz sade bir telefon tutucu vardı. Telefon sallanmıyor sabitti. Daha kaliteli bir şeyler olsun diye nukrotech 4 yastıklı titreşim engelleyicili tutacak aldım. Taktım ettim telefon yolda baya bir titriyor tümseklerde oynuyor, ilginç geldi. Bu durum normal mi?

Arkadaşlar mantığı pek oturtamadığım için soruyorum. Bundan önce düz sade bir telefon tutucu vardı. Telefon sallanmıyor sabitti. Daha kaliteli bir şeyler olsun diye nukrotech 4 yastıklı titreşim engelleyicili tutacak aldım. Taktım ettim telefon yolda baya bir titriyor tümseklerde oynuyor, ilginç geldi. Bu durum normal mi?
  • Nukrotech telefon tutucularının çalışma prensibi genellikle titreşimi azaltmak için tasarlanmıştır, ancak bazı durumlarda, tutucu ile telefonun birleşimi veya kurulumları nedeniyle titreme yaşanabilir.
  • Titreşim engelleyicili yastıklar, düzgün çalışmadığında ya da ayarlarda bir sorun olduğunda istenmeyen hareketlere neden olabilir.
  • Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyin:

1. Kurulumu Kontrol Et:
- Tutucunun monte edildiği yerin sağlam olduğundan emin olun.
- Tüm bağlantıların düzgün bir şekilde sıkı olduğuna dikkat edin.

2. Telefonu Kontrol Et:
- Telefonun boyutuna ve ağırlığına uygun bir tutucu olup olmadığını kontrol edin.
- Telefonu tutucunun içine doğru ve sağlam bir şekilde yerleştirip yerleştirmediğinizi gözden geçirin.

3. Yastıkları Kontrol Et:
- Titreşim engelleyici yastıkların düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden ve hasar görmediğinden emin olun.
- Yastıkların işlevselliğini kaybetmiş olup olmadığını kontrol edin.

4. Sürüş Tarzını Gözlemle:
- Yolda giderken, dikkatli bir sürüş tarzı benimsemeniz titremeyi azaltabilir.
- Yavaş ve dikkatli geçişler yaparak, shock absorbtion yeteneğini artırabilirsiniz.

5. Alternatif Tutucular Deneyin:
- Eğer yukarıdaki adımlarla sorun çözülmezse, başka bir model ya da markayı denemek iyi bir alternatif olabilir.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, daha fazla teknik detaylar veya başka öneriler sunabilmek için kullanıcıdan ek bilgi almak gerekebilir.