Bugün itibarıyla internetin taahhüdü bitti. Başka bir internete numara taşımak için başvuru yaptık ve 3 gün içerisinde SIM kartı alacağım. Şimdi ben bu görsellerdeki interneti kullanırsam sorun olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Yeni hatta geçene kadar kullanabilirsiniz. Zaten kullandınız kadar olan tutar daha sonra size yansır. En azından bana hep böyle oldu.
Yeni hatta geçene kadar kullanabilirsiniz. Zaten kullandınız kadar olan tutar daha sonra size yansır. En azından bana hep böyle oldu.
Olmadik yerde para çıkarsa babam bana kızar o yüzden kullanabilir miyim merak ettim
Olmadık yer değil aslında. Sonuçta hepsi verdiği kadar hizmetin bedelini alıyor. 3 günse 3 günlük olanı alırlar. Dediğim gibi bende de hep böyle oldu. Operatör değişimi sonrasında da diğerinin borç bilgisini kontrol edin.
tugrul
Yetkin
Kullandığın paket kadar değil, fiyatın aylık bazda hangi güne denk geliyorsa o güne kadarki kullandın veya kullanmadın fark etmez o kadarlığını ödüyorsun o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin. 300 lira ise faturan ayın 10'unda değişmiş olursan o faturan 100 lira gelir.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-