Hem acayip pahalı tarifeleri var, hem sundukları internet Avrupa standardına göre aşırı kalitesiz, hem en ufak depremde bile sistem çöküyor hem de 5 kuruş fazla kazanmak için şöyle oyunlar yapıyorlar. Ne hikmetse ne bir ceza alıyorlar ne bir uyarı. İnanılmaz.

Kime ait olduğu belli zaten hocam, şu anda ülkede en kaliteli hizmeti veren Turkcell o da pahalı. Senede bir operatör değiştiriyorum ben artık fazla ödememek için.

Kime ait olduğu belli zaten hocam, şu anda ülkede en kaliteli hizmeti veren Turkcell o da pahalı. Senede bir operatör değiştiriyorum ben artık fazla ödememek için.
Ben de öyle yapacağım hocam, kaç yıldır tt kullanıyorum insan az indirim falan yapar. verdikleri teklifleri bir görseniz. "sürekli müşteri bulundurmak" gibi bir amaçları yok herhalde.

Ben de öyle yapacağım hocam, kaç yıldır TT kullanıyorum insan az indirim falan yapar. Verdikleri teklifleri bir görseniz. "sürekli müşteri bulundurmak" gibi bir amaçları yok herhalde.

Onların istedikleri uğraşmayacak olan müşteriyi avlamaktan başka bir şey değil, yeni müşteriye ucuz eski müşteriye kazık fiyattan vermeseler keşke ama durum her operatörde aynı maalesef.