leo7yl

Başarılı
Turkcell ile kontratımın son 12 günü kaldı. 10 GB genç paketini şubat 2024 tarihinde 164, 60TL ödemiştim ardından her ay 248, 20TL ödedim şimdi ise aynı paketin ücretini aylık 400TL'ye çıkarmışlar. Yüksek ücretten dolayı numaramı taşımak istiyorum. Vodafone ve Türk Telekom dışında da büyük bir GSM firması yok sanırsam. Net GSM firmasını da yeni duydum ama bir bilgim yok. Tavsiyeniz nelerdir? Hangi operatörlerde uygun fiyata 10 GB'lık paket bulabilirim?

Turkcell ile kontratımın son 12 günü kaldı. 10 GB genç paketini şubat 2024 tarihinde 164, 60TL ödemiştim ardından her ay 248, 20TL ödedim şimdi ise aynı paketin ücretini aylık 400TL'ye çıkarmışlar. Yüksek ücretten dolayı numaramı taşımak istiyorum. Vodafone ve Türk Telekom dışında da büyük bir GSM firması yok sanırsam. Net GSM firmasını da yeni duydum ama bir bilgim yok. Tavsiyeniz nelerdir? Hangi operatörlerde uygun fiyata 10 GB'lık paket bulabilirim?
Pek bir bilgim yok ancak Vodafone'a sakın bulaşma. Hayatımda bu kadar rezil bir internet hızı görmedim. Antalya merkezde bile 1-2 diş çekiyor bazen :geek:.

Tek iyi şu an BİMCELL. Çok ciddiyim.

0a795b31-a768-4d0c-a7a2-d3d026036a4c.webp

750DK çok az değil mi hocam? Kullanım sıklığına göre değişiyordur ancak bana 2000DK bile zor yetişiyor. En az 2 ayda bir paket aşımı yapıyorumdur herhalde.
Aşım yaptığını belirtiyorsun bak. Senin ekstrem bir durumun var. Bırak 750'yi bana 250 DK bile yeter. Ki çoğunluk böyle.

Aşım yaptığını belirtiyorsun bak. Senin ekstrem bir durumun var. Bırak 750'yi bana 250 DK bile yeter. Ki çoğunluk böyle.
Hocam bence ailesi ve arkadaşlarıyla sık sık görüşüyorsa bu paketi almasının bir manası yok. Aile ve arkadaşlarla üstünkörü bir sohbet en az 10 dakika falan sürüyor. Sadece "Selam, naber, iyi, görüşürüz." gibi bir sohbet varsa alınabilir. Çoğunluğun böyle olduğunu pek düşünmüyorum, en azından çevresi olan insanların.