Bir çoğunuzun bildiği üzere kreatin konusunda kimisi saç dökmez der kimisi genetiğinde varsa ileride dökebilir tarzında şeyler söyler ama ben yine de içeriğinde kreatin içermeyen bir gainer kullanmak istiyorum. Forumda gezerken bu markanın önerildiğini gördüm, internette de hakkında çok fazla kötü yorum görmedim. Sizin öneriniz nedir, bu marka gainer kullanılır mı?
Ürün bağlantısı:
Ürünün kullanımıyla ilgili aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
İçerik Kontrolü:
- Ürünün içeriğinde kreatin olup olmadığını kesin olarak kontrol edin. Eğer içermiyorsa, bu sizin için olumlu bir durum.
2.
Kaliteli Malzemelere Bakın:
- Ürünün içerik listesinde yüksek kaliteli karbonhidratlar, protein kaynakları ve ek besin maddeleri olup olmadığını kontrol edin.
3.
Kullanıcı Yorumları:
- İnternetteki bağımsız incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını dikkate alın. Olumsuz yorumlar varsa bu ürün hakkında sarahat edin.
4.
Bireysel İhtiyaçlarınızı Belirleyin:
- Kendi beslenme düzeniniz ve hedeflerinize uygun olup olmadığını değerlendirin. Gainer ürünlerinin kalori içeriği yüksektir, bu yüzden kilo almak istiyorsanız uygun olabilir.
5.
Doktora veya Beslenme Uzmanına Danışın:
- Eğer herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya beslenme düzeniniz hakkında emin değilseniz, bir sağlık profesyoneline danışmayı unutmayın.
6.
Deneme Süreci:
- Eğer uygun buluyorsanız, ürünü denemek için küçük bir paket alın. Vücudunuzun nasıl tepki verdiğini gözlemleyin.
Bu adımları takip ederek ürünün sizin için uygun olup olmadığını daha net bir şekilde değerlendirebilirsiniz.