NutriKing marka supplement alınır mı?

Sen bilirsin ben daha önce duymadığım bir marka. Bana sorarsan böyle bilinmeyen markalarla boşa para harcama. Yine de karar senin. Al sana mis gibi kampanya. 16 servis 440 lira 2 tane alırsın 880 liraya 32 servis olur. Üstüne sponsor oldukları kişilerin kodları vs oluyor %10 da ordan gelir.

1000 1500 arasında önerdiğin protein tozu var mı hocam?

Mesajı güncelledim bana kalırsa dediğim markayı al. Proteinocean daha önce kullanmışlığım var. Öneririm.

19gram protein az değil mi hocam pek bilmiyorum. Şu an kullandığımda 24gram var.

19gram protein az değil mi hocam pek bilmiyorum. Şu an kullandığımda 24gram var.
25 gr da 19 gr var. Optimum 30,4 gr da 24 gr. Weider 30 gr 23 gr. Scitec 30 gr da 22 gr. Kısaca servis başına ideal diyebilirim. Örneğini verdiğim markalar aşırı pahalı üstelik. F/P olarak iyi diyebilirim.

25 gr da 19 gr var. Optimum 30,4 gr da 24 gr. Weider 30 gr 23 gr. Scitec 30 gr da 22 gr. Kısaca servis başına ideal diyebilirim. Örneğini verdiğim markalar aşırı pahalı üstelik. F/P olarak iyi diyebilirim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Chocobanana güzel ben de onu kullanıyorum. Eğer tanesi 719 TL'ye geliyorsa attığın yerdekini al geç. Protein tozunda diğer etkenlerdeki virgüllük farklar çok önemli değil. Aradaki farkı multi-vitamin alıp daha iyi şekilde kapatırsın.

Grizzone çok kötü bir marka değil diye biliyorum hocam senin yorumun nedir? 1400TL'ye geliyor ve 60 servis olması benim için daha iyi olduğundan Grizzone'den alıp geçesim var.

Grizzone çok kötü bir marka değil diye biliyorum hocam senin yorumun nedir? 1400TL'ye geliyor ve 60 servis olması benim için daha iyi olduğundan Grizzone'den alıp geçesim var.
Sadece attığınız linkten verdiği içeriğe göz atmıştım. Şimdi analizlere detaylı baktım, bu markadan alışveriş yapmayın. Avrupa standartlarında yapılmış 1 tane düzgün analizleri yok. Ucuz hammedeleri getirtip mixliyorlar. HIQ ve Proteinocean Avrupa'dan alıyor. Attığınız sitenin ucuz olma nedeni kalitesiz ham madde kullanması. Yalandan birkaç ürün için analiz sunmuşlar, popüler ürünlerin içinde ne var belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…