Yılların markaları bunlar. Kaliteli markalardır özellikle optimum yurt dışında meşhur.

Bu bütçeyi aşıyor biraz hocam. Protein tozunu Grizzone'den almayı düşünüyorum daha önce de protein almıştım aynı markadan.

1749213912607.webp

Kodla birlikte 1.3 bandına düşüyor iyi midir? Aynı tozun başka bir aromasını kullanıyorum.

Bu bütçeyi aşıyor biraz hocam. Protein tozunu Grizzone'den almayı düşünüyorum daha önce de protein almıştım aynı markadan.

Eki Görüntüle 152872

Kodla birlikte 1.3 bandına düşüyor iyi midir? Aynı tozun başka bir aromasını kullanıyorum.
Sen bilirsin ben daha önce duymadığım bir marka. Bana sorarsan böyle bilinmeyen markalarla boşa para harcama. Yine de karar senin. Al sana mis gibi kampanya. 16 servis 440 lira 2 tane alırsın 880 liraya 32 servis olur. Üstüne sponsor oldukları kişilerin kodları vs oluyor %10 da ordan gelir.

19gram protein az değil mi hocam pek bilmiyorum. Şu an kullandığımda 24gram var.
25 gr da 19 gr var. Optimum 30,4 gr da 24 gr. Weider 30 gr 23 gr. Scitec 30 gr da 22 gr. Kısaca servis başına ideal diyebilirim. Örneğini verdiğim markalar aşırı pahalı üstelik. F/P olarak iyi diyebilirim.

Eki Görüntüle 152864

Bu iyi mi hocam?

Bu nasıldır? Grizzone'den daha önce protein tozu almıştım ve hala kullanıyorum marka olarak kötü değiller diye biliyorum fakat bu ürünü hakkında pek bir bilgim yok.

Eki Görüntüle 152866

Böyle yapınca da 1400TL'ye geliyor kafam karıştı :D
Chocobanana güzel ben de onu kullanıyorum. Eğer tanesi 719 TL'ye geliyorsa attığın yerdekini al geç. Protein tozunda diğer etkenlerdeki virgüllük farklar çok önemli değil. Aradaki farkı multi-vitamin alıp daha iyi şekilde kapatırsın.

Chocobanana güzel ben de onu kullanıyorum. Eğer tanesi 719 TL'ye geliyorsa attığın yerdekini al geç. Protein tozunda diğer etkenlerdeki virgüllük farklar çok önemli değil. Aradaki farkı multi-vitamin alıp daha iyi şekilde kapatırsın.

Grizzone çok kötü bir marka değil diye biliyorum hocam senin yorumun nedir? 1400TL'ye geliyor ve 60 servis olması benim için daha iyi olduğundan Grizzone'den alıp geçesim var.

Grizzone çok kötü bir marka değil diye biliyorum hocam senin yorumun nedir? 1400TL'ye geliyor ve 60 servis olması benim için daha iyi olduğundan Grizzone'den alıp geçesim var.
Sadece attığınız linkten verdiği içeriğe göz atmıştım. Şimdi analizlere detaylı baktım, bu markadan alışveriş yapmayın. Avrupa standartlarında yapılmış 1 tane düzgün analizleri yok. Ucuz hammedeleri getirtip mixliyorlar. HIQ ve Proteinocean Avrupa'dan alıyor. Attığınız sitenin ucuz olma nedeni kalitesiz ham madde kullanması. Yalandan birkaç ürün için analiz sunmuşlar, popüler ürünlerin içinde ne var belli değil.