Yıllardır sektörün içinde zaten ikisi de, ben HIQ'dan kreatin almıştım indirim kodları ile gayet memnun kaldım.

HIQ'dan kreatin Grizzone'den de protein almayı düşünüyorum hocam. Oceanı tercih etmiyorum dememin sebebi çevremde kullananların memnun kalmamasıydı.

HIQ'dan kreatin Grizzone'den de protein almayı düşünüyorum hocam. Oceanı tercih etmiyorum dememin sebebi çevremde kullananların memnun kalmamasıydı.
Ocean kendim kullanmadım ancak spordan bir arkadaşım BCAA almıştı, ondan iyi bir geri dönüt aldım. Tek bir öneri bir şey ifade etmiyor ama kendi deneyimlerimi paylaşayım dedim.

HIQ markasının sahipleri boykot zamanı malum kahveciye gidip destek storysi atmışlardı. Ciddi indirim yapmalarının sebebi bu. Üstelik ilk zamanlar sürekli başka markalara çamur atarak "diğerleri kalitesiz lab sonuçlarımız var yakında açıklayacağız" diyip duruyorlardı sonuç olarak açıklamadılar. Alman kalitesi diyerek pahalı ürünler satıyorlar. Git ona vereceğin paraya scitec veya optimum falan bak.

HIQ markasının sahipleri boykot zamanı malum kahveciye gidip destek storysi atmışlardı. Ciddi indirim yapmalarının sebebi bu. Üstelik ilk zamanlar sürekli başka markalara çamur atarak "diğerleri kalitesiz lab sonuçlarımız var yakında açıklayacağız" deyip duruyorlardı sonuç olarak açıklamadılar. Alman kalitesi diyerek pahalı ürünler satıyorlar. Git ona vereceğin paraya Scitec veya optimum falan bak.

Scitec ve optimum ne hocam bilmiyorum :D link atar mısın?