Evet, AB Silent ve Start tikli olsun, PC her oto açıldığında sistem uygulayacaktır. AB Silent işaretlediğinizde arka planda gizliyor, MSI AB altyapısını kullanıyor, eğri ayarlamak biraz problemli tecrübeli olmayanlar için, tek tıkla hallediyor, bir de v-step fix gerçekten işe yarıyor hard crash engellemesi açısından.
En büyük problem MSI AB'de eğri ayarlamak, çok problem yaşayan var, yapmak isteyip beceremeyenler, yanlış yapanlar, usanıp bırakanlar vs.
Bu konuda büyük nimet, ben de kullanıyorum kolayı varken ne uğraşayım.

Bildirim yığınından görmemişim, çalışıyor mu şu anda?
1787659187109.webp

Ben, böyle ayarlamıştım.

Hangi voltajı ve MHz'yi gireceğimi bilmiyorum.

Ve test FurMark mı yoksa genel oyun mu gireyim yapınca?

FurMark'tan sağ çıkan değerler ayrı, ağır oyunlar için değerler ayrıdır.

Hiçbir oyun FurMark virüsü gibi kartı zorlamaz, aldığında buraya yazarsın rakamları söylerim göçme kaçma var mı test etmesi sende.

Mantık basittir, Voltaj düşük MHz yüksek bırakıp göçme yapıyorsa elektrik yetmiyordur az artırmak lüzumdur. İlkini hallettikten sonra zaten oyuncak gibi oynamaya başlarsın sen de nihai sonucu yakalar keyfini sürersin.

Ben bıraktım onu artık Shift bazen çalışıyor bazen çalışmıyor seçmiyor tam vs delirmelik.

Voltajı ne kadar düşüreyim mesela ve mhz ne kadar arttırayım?

Pc kapanırsa mı yanlış oluyor tam anlamıyorum amd de yapmıştım çok eskiden unuttum çoğu şeyi.

Voltajı ne kadar düşüreyim mesela ve MHz ne kadar arttırayım?

PC kapanırsa mı yanlış oluyor tam anlamıyorum AMD de yapmıştım çok eskiden unuttum çoğu şeyi.

PC kapanmaz da sürücü resetlenir ekran gidip gelir fabrika ayarlarına döner.

En düşük olarak 2452MHz ve 850mv dene o tutacak mı ona bakalım. 5070 Ti stok fabrika hızıymış o, tutarsa daha üst MHz'leri zorlarız.

Sıcaklığa göre 850mv'den 1000mv'a kadar çıkabilirsin, mhz de ona göre artar tabi ama senin kartı şöyle 2850-2900mhz arası bir rakamda 900mv civarlarında tutturabilirsek tadından yenmez.

Son düzenleme:
PC kapanmaz da sürücü resetlenir ekran gidip gelir fabrika ayarlarına döner.

En düşük olarak 2452MHz ve 850mv dene o tutacak mı ona bakalım. 5070 Ti stok fabrika hızıymış o, tutarsa daha üst MHz'leri zorlarız.

Sıcaklığa göre 850mv'den 1000mv'a kadar çıkabilirsin, mhz de ona göre artar tabi ama senin kartı şöyle 2850-2900mhz arası bir rakamda 900mv civarlarında tutturabilirsek tadından yenmez.
Ben, 885mv'de 2900 yapıyorum ve stabil gibi.

@Yakuza Üstat "Override safe limit" işareti kalkıcak değil mi? Ayrıca VRAM yazan yeri 1500 mü yapıcaz? Konudaki görüntülerde 1500 gördüm de.

1787662415934.webp

normalde 900mv'ye 2900 kullanıyorum ama daha düşük ısı değerleri almak istediğim için 885 yapayim dedim.

@Yakuza Üstat "Override safe limit" işareti kalkacak değil mi? Ayrıca VRAM yazan yeri 1500 mü yapacağız? Konudaki görüntülerde 1500 gördüm de.

Eki Görüntüle 275800

5080 miydi sendeki kart da?
normalde 900mv'ye 2900 kullanıyorum ama daha düşük ısı değerleri almak istediğim için 885 yapayim dedim.
Tutuyorsa güzel silikon, ortalamanın üstünde.