INNO3D 5070 Ti X3 OC. NV-UV ara yüzünde stok 3247 MHz ve 1240 mV görünüyor

Bendeki ekran ve profil şu anda bu: Sendeki nasıl?

1787663783797.webp

900Mv'de 3000 denerdim ama kart SFF olduğu için olabildiğince mv azaltmaya bakıyorum.

SFF Kartlar'da aynen zaten olay en düşük mv ile ortalama Boost frekansını tutturmak.

Ortalama Boost frekansı 2850-2900 arası satılan modellerde.

Ben 1.015v 3127MHz(Max 3030MHz görebildim) sadece Cyberpunk takılırken kullanıyorum.

Bendeki ekran ve profil şu anda bu: Sendeki nasıl?

Eki Görüntüle 275807

SFF Kartlar'da aynen zaten olay en düşük mv ile ortalama Boost frekansını tutturmak.

Ortalama Boost frekansı 2850-2900 arası satılan modellerde.

Ben 1.015v 3127MHz(Max 3030MHz görebildim) sadece Cyberpunk takılırken kullanıyorum.
Şu an 885 mv'de 2900 takılıyorum ve performansı iyi. Bir gün crash verirse, mecburi 900mv 2900 geçerim.

Evet, ab silent ve start tikli olsun, PC her oto açıldığında sistem uygulayacaktır. Ab silent işaretlediğinizde arka planda gizliyor, MSI ab altyapısını kullanıyor, eğri ayarlamak biraz problemli tecrübeli olmayanlar için, tek tıkla hallediyor, bir de v-step fix gerçekten işe yarıyor hard crash engellemesi açısından.
En büyük problem MSI Ab'de eğri ayarlamak, çok problem yaşayan var, yapmak isteyip beceremeyenler, yanlış yapanlar, usanıp bırakanlar vs.
bu konuda büyük nimet, ben de kullanıyorum kolayı varken ne uğraşayım.

Bildirim yığınından görmemişim, çalışıyor mu şu anda?

Çalışıyor da otomatik açılmıyor Afterburner açılışta geliyor bu arkadaşın da öyle bir ayarı var mı?