Makaleler
3
Yer
Samsun
Zamanında yaptıkları yapay zeka, makine öğrenimi ve CUDA gibi devrimler sayesinde dev yatırımlar yapan NVIDIA; Saudi Aramco'yu geçerek dünyanın en değerli 3. şirketi oldu.
Aynı şekilde hisse fiyatlarını da son 3 ayda neredeyse %70 arttırdı.

1709461840670.webp

Zamanında yaptıkları yapay zeka, makine öğrenimi ve CUDA gibi devrimler sayesinde dev yatırımlar yapan NVIDIA; Saudi Aramco'yu geçerek dünyanın en değerli şirketi oldu.

Eki Görüntüle 24011
İşini ehliyle yapan bir şirket sonuçta.

Zamanında yaptıkları yapay zeka, makine öğrenimi ve CUDA gibi devrimler sayesinde dev yatırımlar yapan NVIDIA; Saudi Aramco'yu geçerek dünyanın en değerli 3. şirketi oldu.

Eki Görüntüle 24011
Evi arsayı basmanın vakti gelmiş.

Bundan 20 sene önce bu adamlar AI Lab'i kurarken, bu işlere yatırım yaparken herkes gülüyordu ama 20 senede gelinen sonuç ortada. Helal olsun.

Aslında buna tam cimrilik denmez. Satış politikası olarak bence en iyi sistemi kullanıyorlar. Eğer ki yeni seriye verdiği teknolojileri eski seriye de verseydi adam gibi satış yapamazdı.
O da bir sorun ancak şu Video Memory olayını bence çok kısıtladıklarını düşünüyorum. Zaten en iyi GPU üreticisisin, boldan koy şunu da Ultra ayarlar giriş seviyesi kartların için kabus olmasın. Örnek olarak 4060, 4060 Ti.

Ah ah. Keşke takip etseydim. Şimdi şuna 10.000 dolar yatırdığınızı düşünün şu an 17.000 di..

O da bir sorun ancak şu Video Memory olayını bence çok kısıtladıklarını düşünüyorum. Zaten en iyi GPU üreticisisin, boldan koy şunu da Ultra ayarlar giriş seviyesi kartların için kabus olmasın. Örnek olarak 4060, 4060 Ti.
Ben de onu fark ettim. O kadar 4000 serisi ekran kartı çıkartıyor Nvidia, ama bir bakıyorsun ki VRAM'lerin durumu malum.