3-4 kez falan kapat tuşuna basılı tutarak aç-kapat yaptım, sonra başlangıç seçeneklerinden güvenli mod ile başlattım.

Bu arada aynı sorunu ben de yaşadım 3090 ekran kartım ve iki monitörüm var Samsung ve Monster. Samsung'un bağlantısını çıkardım, Monster'ı 144Hz çekerek yükledim ve yüklendi. Daha sonra yeniden başlatınca Windows açıldığında Samsung'u tekrar bağladım, Monster'ı da 165Hz çektim sorun yok şu an.
Monitör çift ise birinin bağlantısını kesin diğer monitörü de 144Hz ayarlayarak yükleyin sürücüyü siyah ekran vermiyor. Tek monitörse yine 144Hz ayarlayarak yükleyin.

3-4 kez falan kapat tuşuna basılı tutarak aç-kapat yaptım, sonra başlangıç seçeneklerinden güvenli mod ile başlattım.

Bu arada aynı sorunu ben de yaşadım 3090 ekran kartım ve iki monitörüm var Samsung ve Monster. Samsung'un bağlantısını çıkardım, Monster'ı 144Hz çekerek yükledim ve yüklendi. Daha sonra yeniden başlatınca Windows açıldığında Samsung'u tekrar bağladım, Monster'ı da 165Hz çektim sorun yok şu an.
Monitör çift ise birinin bağlantısını kesin diğer monitörü de 144Hz ayarlayarak yükleyin sürücüyü siyah ekran vermiyor. Tek monitörse yine 144Hz ayarlayarak yükleyin.

DisplayPort bağlantılarının problemleri ile alakalıda şikayet çok var sizin de sorununuz onlardan birine benziyor. Benim de monitörüme DisplayPort ile bağlı o yüzden bunları okuyunca yüklemedim direkt herkes sorun yaşamış çünkü sürücünün çok kötü olduğunu sürekli söylüyorlar her gelen yorum kötü çok çok nadir sorun yaşamayanlar var. Muhtemelen hafta içi falan hotfix gelir gibi bu kadar şikayet sonrası. Alt tarafı bir sürücü yüklemek için bu kadar zahmete sokar mı insanı bir şirket anlamadım vallahi. Her gelen sürücüde bir yeri bozuluyor ilk zamanlarda da dinamik yenileme hızı bozuluyordu. Hala arada bozuluyor. Daha tam net olarak çözebilmiş değiller. Bir ara yüksek CPU kullanımlarının olduğunu söylüyorlardı. Çok değişik bazı saçma sapan hatalar var. Bundan bir önceki sürücü mü ondan önceki mi neydi tam hatırlayamadım. Kocaman 800-900 MB'lik sürücüde bir adet düzeltmiş olan sorunu çözerek yayınlamışlardı.