Merhaba. CS2'de 580.88 sürücüsünde iken Alt Tab atarken siyah ekranda 2 3 saniye bekliyordu. 577.0 sürücüsüne dönünce bu sorun ortadan kalktı. Sizde de böyle bir durum var mı?
İlk günler bende sorun olmamıştı. Bir kaç gün sonra oldu, eski sürüme dönmenizi öneririm. Üstte paylaştığım sorun olunca anlık nefesim kesiliyordu resmen. Aha dedim Monitör veya GPU gitti. Eski sürücüye dönünce içime su serpilmiş gibi oldum. Riske atmaya değmez, zaten smooth motion her oyunda düzgün çalışmıyor. Çoğunda sorunlu.
Mesela dying light da smooth motion açmak PC'yi kitledi. Sekiro da görüntü bozuldu ve sürekli takılmalar olmaya başladı. Valoranta keza görüntü bozuldu ve FPS düştü. Çoğu oyunda düzgün çalışmıyor.
İlk günler bende sorun olmamıştı. Bir kaç gün sonra oldu, eski sürüme dönmenizi öneririm. Üstte paylaştığım sorun olunca anlık nefesim kesiliyordu resmen. Aha dedim Monitör veya GPU gitti. Eski sürücüye dönünce içime su serpilmiş gibi oldum. Riske atmaya değmez, zaten smooth motion her oyunda düzgün çalışmıyor. Çoğunda sorunlu.
Sizin Nvidia kartta da mouse takılma sorunu oluyor mu? Mesela forum, youtube, masaüstünde, google da gezerken veya uygulamayı ilk defa açarken falan anlık mouse 2-3 saniye kitleniyor mu? Bu durum sık sık olmuyor ama rahatsız oluyorum. Oyunlarda falan olmuyor bu arada. PC de öyle gezinirken anlık olan bir şey.
Bu arada 580.88 de ne gibi bir sorun var? Konunun bu kısmını atlamışım. Şu an aktif olarak onu kullanıyorum. Bunda da sorun yaşayacaksam daha eski bir sürüme geçeyim.