Detaylar
Kim cevapladı?İlk günler bende sorun olmamıştı. Bir kaç gün sonra oldu, eski sürüme dönmenizi öneririm. Üstte paylaştığım sorun olunca anlık nefesim kesiliyordu resmen. Aha dedim Monitör veya GPU gitti. Eski sürücüye dönünce içime su serpilmiş gibi oldum. Riske atmaya değmez, zaten smooth motion her oyunda düzgün çalışmıyor. Çoğunda sorunlu.
Mesela dying light da smooth motion açmak PC'yi kitledi. Sekiro da görüntü bozuldu ve sürekli takılmalar olmaya başladı. Valoranta keza görüntü bozuldu ve FPS düştü. Çoğu oyunda düzgün çalışmıyor.
- Makaleler
- 1
Zaten indirdikten 1 saat sonra mavi ekran yedim. Sistemi geri açınca ilk işim 577'ye dönmek oldu.İlk günler bende sorun olmamıştı. Bir kaç gün sonra oldu, eski sürüme dönmenizi öneririm. Üstte paylaştığım sorun olunca anlık nefesim kesiliyordu resmen. Aha dedim Monitör veya GPU gitti. Eski sürücüye dönünce içime su serpilmiş gibi oldum. Riske atmaya değmez, zaten smooth motion her oyunda düzgün çalışmıyor. Çoğunda sorunlu.
O zaman yine iyi dayanmışım. Smooth motion kapalı birkaç gün sorun yaşamayınca sorunsuz sanmıştım.Zaten indirdikten 1 saat sonra mavi ekran yedim. Sistemi geri açınca ilk işim 577'ye dönmek oldu.
Birde 590.26'ya temiz kurulumla geçtim, ona rağmen böyle oldu.
- Makaleler
- 1
Böyle giderse 10 ay 577'de kalacağızO zaman yine iyi dayanmışım. Smooth motion kapalı birkaç gün sorun yaşamayınca sorunsuz sanmıştım.
Birde 590.26'ya temiz kurulumla geçtim, ona rağmen böyle oldu.
cemkaraca
Yetkin
Ekran kartınız 4000 serisi ise Smooth Motion özelliği var mı bakar mısınız?
Benim 4070 ti super, smooth motion var. Ama sürücü sorunlu. PC'yi patlatacaktı neredeyse.Ekran kartınız 4000 serisi ise Smooth Motion özelliği var mı bakar mısınız?
- Makaleler
- 1
4080im'de var ama çok kötü çalışıyor sürücü yüzünden.Ekran kartınız 4000 serisi ise Smooth Motion özelliği var mı bakar mısınız?
Sizin Nvidia kartta da mouse takılma sorunu oluyor mu? Mesela forum, youtube, masaüstünde, google da gezerken veya uygulamayı ilk defa açarken falan anlık mouse 2-3 saniye kitleniyor mu? Bu durum sık sık olmuyor ama rahatsız oluyorum. Oyunlarda falan olmuyor bu arada. PC de öyle gezinirken anlık olan bir şey.RTX 5070'te de sorun yaşadık biz bugün. Sürücü sorunlu.
cemkaraca
Yetkin
Benim 4070 ti super, smooth motion var. Ama sürücü sorunlu. PC'yi patlatacaktı neredeyse.![]()
Bende şu an 580.88 sürücüsü yüklü ve bir sorun göremedim. 590 sürücüsü güncellemesi gelince Nvidia App'ten yükleyeyim mi?4080im'de var ama çok kötü çalışıyor sürücü yüzünden.
Bu arada 580.88 de ne gibi bir sorun var? Konunun bu kısmını atlamışım. Şu an aktif olarak onu kullanıyorum. Bunda da sorun yaşayacaksam daha eski bir sürüme geçeyim.Hem Linux'ta hem de Windows'ta sorunlu. Bunun yüzünden 1 önceki driveri kullanıyorum.
590.26 sürümü tam olarak çıksa bile pas geçmeyi düşünüyorum. Ne olur ne olmaz riske giremem. Size de önerim yüklememeniz yönünde olur.Bende şu an 580.88 sürücüsü yüklü ve bir sorun göremedim. 590 sürücüsü güncellemesi gelince Nvidia App'ten yükleyeyim mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532