Arkadaşlar biliyorsunuz Recep Baltaş NVIDIA'nın 580 kodlu sürücüsüyle yaşadığı bazı sorunları anlattı. Sonra diğer içerik üreticileri de bu sorunu videoya çektiler. Ben de 5060 Ti ekran kartına sahibim ve ekran kartımı bu videodan sonra hiç güncellemedim. Sizce bu sorun ortadan kalkmış mıdır? Ekran kartımı güncellemeli miyim? @Recep Baltaş
Bende sorun yaşmamıştım ancak bu videoyu izledikten sonra ne olur ne olmaz diye bir önecki sürüme dönmüştüm. Bayağı da güneclleme geldi bu videodan sonra. Bir konu açayım dedim.
RTX 4070 Ti Super ekran kartım var.
Bayağıdır 577.. Adlı sürücüyü kullanıyorum ve smooth Motion için hangi sürücü lazım ve bu sürücü stabil mi? Çünkü bazı arkadaşlar yeni çıkan sürücülerle hata almışlar.
Teşekkürler.
Bende sorun yaşmamıştım ancak bu videoyu izledikten sonra ne olur ne olmaz diye bir önecki sürüme dönmüştüm. Bayağı da güneclleme geldi bu videodan sonra. Bir konu açayım dedim.
RTX 4070 Ti Super ekran kartım var.
Bayağıdır 577.. Adlı sürücüyü kullanıyorum ve smooth Motion için hangi sürücü lazım ve bu sürücü stabil mi? Çünkü bazı arkadaşlar yeni çıkan sürücülerle hata almışlar.
Teşekkürler.
50 serisinde hala siyah ekran ve titreme gibi dünya kadar sorun yaşayan var. 4060TI kullanıcısıyım. Iki gün önce yüklediğim en son sürücüde nadiren de olsa anlık donmalar yaşamaya başladım. Problemler olmasa her hafta yeni sürücü çıkmazdı. Ne zaman patlayacağız bakalım.