Arkadaşlar biliyorsunuz Recep Baltaş NVIDIA'nın 580 kodlu sürücüsüyle yaşadığı bazı sorunları anlattı. Sonra diğer içerik üreticileri de bu sorunu videoya çektiler. Ben de 5060 Ti ekran kartına sahibim ve ekran kartımı bu videodan sonra hiç güncellemedim. Sizce bu sorun ortadan kalkmış mıdır? Ekran kartımı güncellemeli miyim? @Recep Baltaş
Detaylar
Kim cevapladı?5060 Ti ile her güncellemeyi çıktığı gün yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Bende sorun yaşmamıştım ancak bu videoyu izledikten sonra ne olur ne olmaz diye bir önecki sürüme dönmüştüm. Bayağı da güneclleme geldi bu videodan sonra. Bir konu açayım dedim.
ExellionTR
Başarılı
RTX 4070 Ti Super ekran kartım var.
Bayağıdır 577.. Adlı sürücüyü kullanıyorum ve smooth Motion için hangi sürücü lazım ve bu sürücü stabil mi? Çünkü bazı arkadaşlar yeni çıkan sürücülerle hata almışlar.
Teşekkürler.
Bayağıdır 577.. Adlı sürücüyü kullanıyorum ve smooth Motion için hangi sürücü lazım ve bu sürücü stabil mi? Çünkü bazı arkadaşlar yeni çıkan sürücülerle hata almışlar.
Teşekkürler.
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
- hangi nvidia smooth motion sürücü
- Forum: Aygıt Sürücüleri
noby
Uzman
Sanırım forumda 5060TI ile sorun yaşayanlar olmuş. Ama ben problem yaşamadım.Bende sorun yaşmamıştım ancak bu videoyu izledikten sonra ne olur ne olmaz diye bir önecki sürüme dönmüştüm. Bayağı da güneclleme geldi bu videodan sonra. Bir konu açayım dedim.
Sanırım forumda 5060 Ti ile sorun yaşayanlar olmuş. Ama ben problem yaşamadım.
NVIDIA normalde böyle yapmazdı ama cidden güncellemeden sonra sorun ve FPS kayıpları yaşamak istemiyorum. Ve hala da kararsızım biraz. @Recep Baltaş.
noby
Uzman
RTX 4070 Ti Super ekran kartım var.
Teşekkürler.
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
- hangi nvidia smooth motion sürücü
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Smooth Motion tam olarak ne işe yarıyor. Hiç denemedim onu.
NVIDIA normalde böyle yapmazdı ama cidden güncellemeden sonra sorun ve FPS kayıpları yaşamak istemiyorum. Ve hala da kararsızım biraz.
Ne oynuyorsunuz genelde?
Son düzenleyen: Moderatör:
Smooth Motion tam olarak ne işe yarıyor. Hiç denemedim onu.
Ne oynuyorsunuz genelde?
Her oyunu oynuyorum. Şu sıralar kcd2 oynuyorum.
noby
Uzman
Bu sıralar sadece full ayarlarda Apex legends oynuyorum. FPS konusunda bir problem yaşamadım.
50 serisinde hala siyah ekran ve titreme gibi dünya kadar sorun yaşayan var. 4060TI kullanıcısıyım. Iki gün önce yüklediğim en son sürücüde nadiren de olsa anlık donmalar yaşamaya başladım. Problemler olmasa her hafta yeni sürücü çıkmazdı. Ne zaman patlayacağız bakalım.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-