Oley!
Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Bir önceki 581 nokta bilmem kaç sürücüsü Valhalla'da sorun çıkarmıştı 577 dönmüştüm. O çok stabildi ama performans kaybı çoktu. 581 tekrar temiz kurulum sorunları düzeltmişti. Bu sürücüyü test edip ben de bi kaç güne yazarım.
Ben her sürücüyü kurmuştum. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Ne oyunlarda ne de normal günlük kullanımda. Bunu da temiz kurulum yapmadan (her zamanki gibi) direk kurdum. Şu an oyunlar veya uygulamalar için bir şey diyemem, çünkü henüz girip bakabilecek vaktim yok. Ama normal kullanımda birkaç saattir sorun yok.
RTX 4090.
RTX 4090.
Stormweaver
Uzman
Smooth motion için yükledim şansa bir sıkıntı yaşamadım.Yeni NVIDIA 581.15 sürücüsü çıkmış, naptınız, yüklediniz mi? Sorunlar devam ediyor mu?
Her hafta yeni sürücü çıkıyor, NVIDIA yine bir şeyler deniyor ama hadi hayırlısı.
Kurar kurmaz başlıyoruz…
The Last of Us Part II'yi denedim, smooth Motion açınca yine ekran kararıyor, çözülmemiş hâlâ. Yüksek ihtimal Dying Light denersem PC'yi yine kilitleyecek.
Kurar kurmaz başlıyoruz…
The Last of Us Part II'yi denedim, smooth Motion açınca yine ekran kararıyor, çözülmemiş hâlâ. Yüksek ihtimal Dying Light denersem PC'yi yine kilitleyecek.
Son düzenleme:
Hellmonger
Becerikli
Bende şimdi yüklüyorum
yusufumm07
Üstün
Yükledim sorun yok.
Yeni konular
-
-
-
-