Çözüldü NVIDIA 591.44 sürücüsünü kurduktan sonra CS2'de renkler soluklaştı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TekTabanca

Uzman
RTX 5070 ekran kartım var, bu sürücü yeni yayımlandı ve CS2 oyununda renkler sarımtırak oldu. Hızlı kurulum yaptım, nedeni ne olabilir? Digital Vibrance ayarı %60. O hiç etkilemiyor nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeden kaynaklandığına eminseniz, DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurabilirsiniz.

Sürücü sıkıntılı, Studio olan versiyonu yeni geldi. Güncelledikten sonra Armoury Crate, ekran kartını görmüyor, ek uygulamaları da bu yüzden çalışmıyor.

Hocam DDU ile sürücüyü silip önceki sürücüyü yükleyin NVIDIA App silin otomatik güncelleme yapmayın inan daha iyi oluyor PC bende 4070s var öyle yapıyorum güncelleme yapacaksam da iyice araştırıyorum öyle NVIDIA çok bozdu.

Evet eskiden rahatça güncellerdik artık onun için beklememiz gerekecek Alpha sürücüsü gibi sanki tam sürüm değil. Bendeki de RTX 3090.

RTX 5070 ekran kartım var, bu sürücü yeni yayımlandı ve CS2 oyununda renkler sarımtırak oldu. Hızlı kurulum yaptım, nedeni ne olabilir? Digital vibrance ayarı %60. o hiç etkilemiyor nedense.

Sürücü kaynaklı bir sorun hocam, tek yaşayan kişi siz değilsiniz.

Bir kullanıcı da sizin yaşadığınız sorunu yaşamış ve renklerin sarılaştığını söylemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…