Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
591.59 ile renk solması sorununu çözdüklerini söylemişler.
Ama kullanıcılar başka şikayetler de belirtiyor. Color banding için hotfix sürücüsü yayınlanacakmkş. Ki bende fark ettim bende de masaüstünde color banding olmuştu, sebebini bulamamıştım. Sürücüden kaynaklı olduğu belli oldu.
Eki Görüntüle 211673
Eki Görüntüle 211672
Eki Görüntüle 211672
Galiba bu 581.80'den sonra çıkan 2 sürücüde var bu renk sorunu. Düzelttik diyorlar en son çıkan sürümde ama hala aynı.
Denetim Masası'ndan çözünürlük bölümüne gir, oradan native olan çözünürlüğünü seç 165Hz olarak ayarla, sonra altta NVIDIA renk ayarını aktif edip renk derinliğini Full yap düzeliyor. Sürücünün varsayılan renk profilinde sorun var sanırım manuel ayarlarınca düzeliyor. Her monitörde düzeliyor mu onu bilmiyorum kendi monitörümde sorun yaşamadım.
Şu anlık eski sürüme dönünce düzeldi sorunum, yine de teşekkür ederim.
Sorun monitöründe degili nvdia sürücüsünde eski sürüme geçince düzeliyor591.59 sürümünde de aynı, monitör değiştirdik yine çözülmedi bu sorunu hala yaşayan var mı nvidia tarafında
önerdiğiniz bir sürüm var mı peki güncel olarak hocamSorun monitöründe degili nvdia sürücüsünde eski sürüme geçince düzeliyor
Ben 581.80 kullaniyorumönerdiğiniz bir sürüm var mı peki güncel olarak hocam
deneyeceğim, teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-