Detaylar
Kim cevapladı?monitortavsiye01
Becerikli
İbre tersine döndüNVIDIA kullanıcıları driverdan şikayet ediyor. Başımıza taş yağacak taş...![]()
Temmuz sürücüsündeyim hala, geçen kurduğum sürücü FPS düşüşü yapmıştı. Açıkçası yeni sürücülerde hiç performans artışı göremiyorum.
AMD'den kovulanları NVIDIA işe almış olabilir.
ExellionTR
Başarılı
Hala 580.88 sürücüsünü kullanıyorum (Temmuz) bir problem yaşamadığım için. Güncellemeye korkar olduk.![]()
Aynen öyle. 581 yüklüydü sanırım bende de, güncellemeye çekiniyorum yeni yeni hatalar çıkacak diye. 4070 Super ile şu an için bir sorun yok kullandığım sürücüde.
cr0xip
Uzman
591.59'da dün bir kere siyah ekran yedim ama daha hiç olmadı raporladım uyarı çıkınca. Armory Crate'de ekran kartını görmüyordu o düzelmiş, seçince açılmıyor ek sayfaları başka sıkıntı yok. Battlefield 6'nın renkleri sanki daha iyi olmuş ve kaplamaların Anti-aliasing'i daha iyi bunda, güncel kalmak iyidir. NVİDİA'da sıkıntı çıkıyor diye gülen, AMD sevenler olmuş max olan sorunlar bunlar, buna da şükür nadir olan bir şey sonuçta. beteri var 
Son düzenleme:
Burak Birinci
Üstün
Benim 5070'te ultra geniş monitörde siyah ekran flicker problemi oluyordu baya yıl boyunca gelen güncellemelerle azaldı ama hala oluyor ara sıra onu tam olarak bir türlü çözemediler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-