Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var, film izlerken veya cs2'den alt tab atarken 1 saniyelik beyaz bir parlama oluyor. Her zaman olmuyor özellikle 3-4 dakika falan bir şeye dokunmazsam aniden ses verirsem mesela veya 3-4 dakika sonra oyundan alt tab atarsam 1 saniyelik beyaz bir parlama oluyor. Bunun sebebi nedir?

O hangi sürüm? Link paylaşabilirseniz sevinirim 5080 kullanıyorum.
591. XX kullanıyordum cihaz boştayken bile baya ses çıkarıyordu (4050 laptop) araştırıp bu sürümün stabil olduğunu gördüm buna geçtim:

Stabil akıyor bende umarım sizin de sorununuzu çözer.

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var, film izlerken veya cs2'den alt tab atarken 1 saniyelik beyaz bir parlama oluyor. Her zaman olmuyor özellikle 3-4 dakika falan bir şeye dokunmazsam aniden ses verirsem mesela veya 3-4 dakika sonra oyundan alt tab atarsam 1 saniyelik beyaz bir parlama oluyor. Bunun sebebi nedir?
Normal diye düşünüyorum W11 hafif bir sistem değil. Sürücü değiştirmeyi deneyebilirsiniz son sürücüler gerçekten berbat NVIDIA ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum.

4070 Ti Super kullanıyorum, sorunsuz sürücü önerebilir misiniz? Son sürümü yüklemiştim ama deneme fırsatım olmadı bile. Nvidia geri çektiyse sıkıntılıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
February 26th, 11am PT Update: We have discovered a bug in the Game Ready and Studio 595.59 WHQL drivers and have removed the downloads temporarily while our team investigates. For users that have already installed this driver, and are experiencing issues with fan Control, please roll back to 591.86 WHQL. NVIDIA App users can reinstall their previous driver by clicking the three dots in the Drivers Tab.

Fan kontrol de sıkıntı çıkmış yükleyen varsa bir öncekine dönsün diyorlar.

NVIDIA tarafında 576.80'den beri sürücü güncellemiyorum. Araştırma yaptığım zamanda 5000 serisi öncesi ekran kartları için en stabil sürücüler arasında 566.36, 576.02 gibi sürücülerin çıkıyor olması da biraz ironiğime gidiyor çünkü tamamen tesadüf eseri o zamandan beri sürücü güncellemiyorum.
Hocam 576.88 stabil midir?

February 26th, 11am PT Update: We have discovered a bug in the Game Ready and Studio 595.59 WHQL drivers and have removed the downloads temporarily while our team investigates. For users that have already installed this driver, and are experiencing issues with fan Control, please roll back to 591.86 WHQL. NVIDIA App users can reinstall their previous driver by clicking the three dots in the Drivers Tab.

Fan kontrol de sıkıntı çıkmış, yükleyen varsa bir öncekine dönsün diyorlar.
Nvidia fena sıvıyor son zamanlarda bayağı güven kaybettirmeye başladılar. WHQL'de nasıl sorun yaşatıyorsun abi?

Son düzenleyen: Moderatör:
591. XX kullanıyordum cihaz boştayken bile baya ses çıkarıyordu (4050 laptop) araştırıp bu sürümün stabil olduğunu gördüm buna geçtim:

Stabil akıyor bende umarım sizin de sorununuzu çözer.

Normal diye düşünüyorum W11 hafif bir sistem değil. Sürücü değiştirmeyi deneyebilirsiniz son sürücüler gerçekten berbat NVIDIA ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum.

DDU ile sürücü kaldırıp yapıyoruz bu güncellemeyi değil mi?