KadirGultekin

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, dün NVIDIA App uygulamasından sürücülerimin güncelliğini kontrol etmek için girdiğimde başlıkta da belirttiğim gibi 616.56 sürücüsünün geldiğini gördüm ve temiz bir kurulum yaptırdım. Sürücü güncellemesi sonrasında oyunlara girdiğimde 5 dakika içerisinde sistemim kilitleniyor ve zorla yeniden başlatıyor kendisini. Event Viewer'e baktığımda ise nvlddmkm ID 153 olduğunu görüyorum. Daha önce de bu problemle karşılaşmıştım ve temiz kurulum ve önerilen bir driveri kurduğumda sorunum çözülmüştü. RTX 3060 Ti grafik kartı için kararlı driver sürümü hangisi acaba? Ya da farklı çözüm yolları var mı? HWID raporunu ekliyorum incelemek isteyen olursa onu da inceleyebilir. Bir önceki sürümüm ne kuruluydu onu hatırlamıyorum o sebeple konu açmak zorunda kaldım. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

test.HTM (Dosyayı buraya ekleyemedim. İzin vermedi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu aynı sorunu yaşadığım zaman denemiştim ama maalesef işe yaramamıştı. Şu anda stabil gidiyorum ama eski sürücüde bir nebze FPS düşüklüğü var. Gregtech: New horizons modlu Minecraft oynuyorum shader ile aynı yerde hatalı sürücüde 120 FPS'lerde dolaşırken şu an 85 90 arası veriyor. Driver bu kadar etki eder mi bilmiyorum. Ama sürüm düşürünce yaşadım bunu da.

Eki Görüntüle 277291
560.94 WHQL sürümünde hatalar daha da arttı. CS: 2'ye girince sadece yoldaş kısmında oyna butonuna basmamla hataları fırlattı.

DDU ile tamamen temiz kurulum yapmış mıydınız?

616.56 da sorun yoksa onun ile deneyin tekrar.