bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhaba. Bazı oyunlarda bu şekilde sorunla karşılaşıyorum. Oyunla alakalı desem, önceden bu oyunlarda bir sıkıntı yoktu ve çoğu oyunda sıkıntı olması normal gelmedi -ünlem işareti olan oyunlarda aynı sorun mevcut-. Bu arada tüm oyunlarım orijinal. Araştırdığımda DDU ile her şeyi kaldırıp tekrar kurulum yapılınca çözülmeyenler olmuş, bundan dolayı kaldırma vs. yapmadan önce farklı çözümler arıyorum.
Kartım: GTX 1650 Ti

1740156150455.webp

Son düzenleme:
Ekran kartlarında marka fark etmeksizin. Güvenli bir şekilde DDU programıyla güzelce silip, yeniden indirmeniz dahilince sorunlarınız muhtemel olarak çözülecektir. Techolay sitesinde araçlar kısmında var.

Ekran kartlarında marka fark etmeksizin. Güvenli bir şekilde DDU programıyla güzelce silip, yeniden indirmeniz dahilince sorunlarınız muhtemel olarak çözülecektir. Techolay sitesinde araçlar kısmında var.
Konuyu okuyun lütfen.
Araştırdığımda DDU ile her şeyi kaldırıp tekrar kurulum yapılınca çözülmeyenler olmuş, bundan dolayı kaldırma vs. yapmadan önce farklı çözümler arıyorum.

Bu sorun NVIDIA'nın 5000 serisinden sonraki çıkan yazılımından kaynaklı bir sorun. Genel olarak yayıncı grupları çözümü, bazı ayarları algılalaması nedeniyle DDU ile kaldırıp yeniden yüklediğinde sorunu ise çözüme kavuşturduklarını dile getirmekteler.

Bu sorun NVIDIA'nın 5000 serisinden sonraki çıkan yazılımından kaynaklı bir sorun. Genel olarak yayıncı grupları çözümü, bazı ayarları algılalaması nedeniyle DDU ile kaldırıp yeniden yüklediğinde sorunu ise çözüme kavuşturduklarını dile getirmekteler.
Tamam, DDU çözümünden bilgim var zaten hocam; başka çözüm var mı öğrenmek için konu açtım.