ratak4235
Uzman
- Anakart:
- İşlemci: i5 12450H.
- Ekran kartı: GTX 1650.
- İşletim sistemi: Windows 11.
NVIDIA App driver yüklerken mavi ekran minidump dosyam: Yeni klasör.rar
@Recep BaltaşISO'yu indir, klasöre çıkart ve Setup'a bas, next, next, next.
Zaten güncel demek ki, gerek yok.Bir de Casper sitesinden indirdim BIOS Update'yi sistem bilgisi kısmından BIOS sürümüne baktım CP221 indirdiğim dosyada CP221 yine de güncellemeli miyim?
Ben sorunsuz kullanıyorum.24H2 sorunlu diye duydum. Sürücü olarak, onu geçtim başka konularda sorun yaşaması muhtemel değil mi recep hocam?
Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. DDU ile sürücüyü sil ve NVIDIA App olamdan normal sürücü kur. Bir şekilde Casper'ın dandikliğinden dolayı BSOD tetikleniyor NVIDIA App ile.Daha güncellemeyi yeni yaptım biter bitmez mavi ekran aldım daha kötü oldu.
Zaten güncel demek ki, gerek yok.
Ben sorunsuz kullanıyorum.
Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. DDU ile sürücüyü sil ve NVIDIA App olamdan normal sürücü kur. Bir şekilde Casper'ın dandikliğinden dolayı BSoD tetikleniyor NVIDIA App ile.
Zaten güncel demek ki, gerek yok.
Ben sorunsuz kullanıyorum.
Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. DDU ile sürücüyü sil ve NVIDIA App olamdan normal sürücü kur. Bir şekilde Casper'ın dandikliğinden dolayı BSoD tetikleniyor NVIDIA App ile.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum @Recep Baltaş. Acer Nitro 5 GTX 1650 ekran kartlı modele driver yüklerken mavi ekran alıyorum. 2024 sürücüleri çıktığından beri Acer'ın kendi sitesinden indirsem driver çok eski OBS Studio çalışmıyor. Videomu çekemiyorum mavi ekran alıyorum. Güncellerken yeniden başlatınca ekran kartı güncellenmiş oluyor.