Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bir sonraki güncelleme beklenecek bu durumda.

@Recep Baltaş bu sorun NVIDIA appte oluyor sadece normal yüklerken veya DDU ile NVIDIA appten yüklerken sorun olmuyor. Bir de bu sorun 2024'e ait driverlarda başladı 2023'e ait driverlarda sorun yoktu.

Sorun çözüm: NVIDIA App sildim DDU ile normal şekilde kuruyorum bir sıkıntı çıkmıyor, mavi ekran verme sebebi laptopum için özelleştirilmemiş sürücü olduğu için ben özelleştirilmiş sürücü olduğu için Casper'in sitesindeki driveri kuruyorum iki şekilde de çözüm var.
Bir de Casper sitesinden indirdim BIOS Update'yi sistem bilgisi kısmından BIOS sürümüne baktım CP221 indirdiğim dosyada CP221 yine de güncellemeli miyim?
Zaten güncel demek ki, gerek yok.

24H2 sorunlu diye duydum. Sürücü olarak, onu geçtim başka konularda sorun yaşaması muhtemel değil mi recep hocam?
Ben sorunsuz kullanıyorum.

Daha güncellemeyi yeni yaptım biter bitmez mavi ekran aldım daha kötü oldu.
Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. DDU ile sürücüyü sil ve NVIDIA App olamdan normal sürücü kur. Bir şekilde Casper'ın dandikliğinden dolayı BSOD tetikleniyor NVIDIA App ile.

Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. DDU ile sürücüyü sil ve NVIDIA App olamdan normal sürücü kur. Bir şekilde Casper'ın dandikliğinden dolayı BSoD tetikleniyor NVIDIA App ile.

Mavi ekran vermedi ne yapmam lazım şu an.
Bir de Aygıt Yöneticisi'nden platform Framework sürücüsünü kurarken de mavi ekran veriyor.

Bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. DDU ile sürücüyü sil ve NVIDIA App olamdan normal sürücü kur. Bir şekilde Casper'ın dandikliğinden dolayı BSoD tetikleniyor NVIDIA App ile.

Bence sorun NVIDIA kaynaklı. Technopat sosyalde başkaları da yaşamış ve NVIDIA kaynaklı olduğunu söylemişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sonraki güncelleme beklenecek bu durumda.

@Recep Baltaş bu sorun NVIDIA appte oluyor sadece normal yüklerken veya DDU ile NVIDIA appten yüklerken sorun olmuyor. Bir de bu sorun 2024'e ait driverlarda başladı 2023'e ait driverlarda sorun yoktu.

Sorun çözüm: NVIDIA App sildim DDU ile normal şekilde kuruyorum bir sıkıntı çıkmıyor, mavi ekran verme sebebi laptopum için özelleştirilmemiş sürücü olduğu için ben özelleştirilmiş sürücü olduğu için Casper'in sitesindeki driveri kuruyorum iki şekilde de çözüm var.

Son düzenleme:
Çözüm
Aynı sorunu ben de yaşıyorum @Recep Baltaş. Acer Nitro 5 GTX 1650 ekran kartlı modele driver yüklerken mavi ekran alıyorum. 2024 sürücüleri çıktığından beri Acer'ın kendi sitesinden indirsem driver çok eski OBS Studio çalışmıyor. Videomu çekemiyorum mavi ekran alıyorum. Güncellerken yeniden başlatınca ekran kartı güncellenmiş oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum @Recep Baltaş. Acer Nitro 5 GTX 1650 ekran kartlı modele driver yüklerken mavi ekran alıyorum. 2024 sürücüleri çıktığından beri Acer'ın kendi sitesinden indirsem driver çok eski OBS Studio çalışmıyor. Videomu çekemiyorum mavi ekran alıyorum. Güncellerken yeniden başlatınca ekran kartı güncellenmiş oluyor.

Dump dosyani paylaş.