Müzikalite

Başarılı
Merhaba, bugün gelen güncellemeyi kurdum. Sorun yoktu ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda NVIDIA App'te "Kurulmuş sürücü bulunamadı" yazısı alıyorum. Gösterdiği aynı güncellemeyi tekrar kurduğumda ise bir şey değişmiyor ve o yazı gitmiyor. Ek olarak NVIDIA Denetim Masası'nı hiç açamıyorum. Sürücü güncellemesini sitesinden yaptığımda da hiçbir şey değişmiyor. Ayrıca ilk güncelleme kurduğum sırada harici bir monitör bağlıydı.

System Ninja programını da kullandım bugün ancak onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum bu durumun. O programı kullanmadan önce de geri yükleme noktası oluşturmuştum. O noktaya dönerken alacağım risk yerine yapabileceğim daha kolay ve hızlı bir şey var mıdır? Teşekkürler.

Dün toplu güncellemesi geldi ve Windows'u da güncelleştirdim, şu an Windows 10 22H2 09 (KB5043064).
İlk etapta SFC ve DISM komutlarını deneyin, komutlardan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından GeForce Experience kurun, onunla bakalım birde. Olmazsa oluşturduğunuz geri yükleme noktasına dönün. Sorun devam ederse bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatın ve ekran kartı sürücüsünü kontrol edin. Gözükürse DDU ile tekrar attığım sürücüyü kurmaya çalışın.

Komutlar:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Experience:

Sürücü:

İlk etapta SFC ve DISM komutlarını deneyin, komutlardan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından GeForce Experience kurun, onunla bakalım birde. Olmazsa oluşturduğunuz geri yükleme noktasına dönün. Sorun devam ederse bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatın ve ekran kartı sürücüsünü kontrol edin. Gözükürse DDU ile tekrar attığım sürücüyü kurmaya çalışın.

Komutlar:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Experience:

Sürücü:

Tamamdır, uygulayıp haber vereceğim gün içinde.

İlk etapta SFC ve DISM komutlarını deneyin, komutlardan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından GeForce Experience kurun, onunla bakalım bir de. Olmazsa oluşturduğunuz geri yükleme noktasına dönün. Sorun devam ederse bilgisayarı güvenli Mod'da başlatın ve ekran kartı sürücüsünü kontrol edin. Gözükürse DDU ile tekrar attığım sürücüyü kurmaya çalışın.

Komutlar:
SFC /scannow
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Experience:

Sürücü:

Tekrar merhaba, GeForce Experience adımına geldim fakat kurarken "NVIDIA kurulum programı devam edemiyor, a newer version the NVIDIA App is already present." hatası alıyorum.

@Mortem

Son düzenleyen: Moderatör:

GeForce Experience'ı da indirdim yine sürücü bulunamadı diyor ve bana en son sürücüyü sunuyor. Onu da yüklemeyeceğim ve geri yükleme noktasına döndüreceğim bilgisayarı olaylar olmadan öncesine, umarım düzelir. Bilgisayarım o geri yükleme noktasına dönerken bozulmaz değil mi?

GeForce Experience'ı da indirdim yine sürücü bulunamadı diyor ve bana en son sürücüyü sunuyor. Onu da yüklemeyeceğim ve geri yükleme noktasına döndüreceğim bilgisayarı olaylar olmadan öncesine, umarım düzelir. Bilgisayarım o geri yükleme noktasına dönerken bozulmaz değil mi?
Bozulmaz, dönün.