NVIDIA App "Kurulmuş sürücü bulunamadı" hatası

Müzikalite

Başarılı
Merhaba, bugün gelen güncellemeyi kurdum. Sorun yoktu ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda NVIDIA App'te "Kurulmuş sürücü bulunamadı" yazısı alıyorum. Gösterdiği aynı güncellemeyi tekrar kurduğumda ise bir şey değişmiyor ve o yazı gitmiyor. Ek olarak NVIDIA Denetim Masası'nı hiç açamıyorum. Sürücü güncellemesini sitesinden yaptığımda da hiçbir şey değişmiyor. Ayrıca ilk güncelleme kurduğum sırada harici bir monitör bağlıydı.

System Ninja programını da kullandım bugün ancak onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum bu durumun. O programı kullanmadan önce de geri yükleme noktası oluşturmuştum. O noktaya dönerken alacağım risk yerine yapabileceğim daha kolay ve hızlı bir şey var mıdır? Teşekkürler.

Bozulmaz, dönün.

Döndüm ve hâlâ çözülmedi, bu sefer ek olarak NVIDIA App de açılmıyor artık. Bir de tarayıcım da açılmıyordu fakat başka tarayıcıdan tekrar indirdim verilerim gitmemiş orada neyse ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Döndüm ve hâlâ çözülmedi, bu sefer ek olarak NVIDIA App de açılmıyor artık. Bir de tarayıcım da açılmıyordu fakat başka tarayıcıdan tekrar indirdim verilerim gitmemiş orada neyse ki.
Verileriniz çok önemli değilse güzel ve temiz bir format atın bence.

Biraz önce ben de 561 sürümünü kurdum ve NVIDIA App güme gitti sürümü geri alınca düzeldi.
Nasıl çözdünüz? Sorun bende değil işte, sürümde saçmalık var, işin ilginci hiçbir yerde sen ve ben dışında şikayet eden yok internette bu sürümden. Sürümü geri nasıl alabilirim?

Nasıl çözdünüz? Sorun bende değil işte, sürümde saçmalık var, işin ilginci hiçbir yerde sen ve ben dışında şikayet eden yok internette bu sürümden. Sürümü geri nasıl alabilirim?
DDU ile kaldırmayı denedim, siyah ekranda kaldı. Bilgisayarı yeniden başlattım, tekrar kaldırmayı denedim ve bir önceki sürümü kurdum, 560.94 yani. Güvenli Mod'da başlattığınızda ekran kartı sürücüsü görünmüş müydü?

Pardon onu unuttum, o aşamayı da deneyeyim. NVIDIA App'i kaldıramıyorum ama şu an kaldırmadan mı deneyeyim? Güvenli modda başlatıp henüz bakmadım Aygıt Yöneticisi'nden görünüyor mu diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, aygıt yöneticisinden bakacağım değil mi? Şu an ünlem işareti var, daha güvenli modda başlatmadım.
Ya da ondan önce şöyle yapalım bence, Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü sağ tıklayıp kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Windows Update kursun bakalım otomatik. Belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…